Morten Bjørgum

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Bærum

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmegler

2019-2022 PrivatMegleren Thøgersen Partnere

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å skape tillit hos begge partene i en salg- og kjøpsprosess. Da er det viktig å tilpasse salgsprosessen etter kundenes situasjon.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av mennesker og trening. Konkurransesituasjonen i arbeidshverdagen gir meg også mye energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg blir lett engasjert i det jeg holder på med. Jeg har høy arbeidsmoral og er nøyaktig og effektiv.

På jobb

Kunder og kollegaer tror jeg vil beskrive meg som en ærlig og tilpasningsdyktig eiendomsmegler. Kundene mine forteller at de setter pris på at jeg er pliktoppfyllende, at jeg har god arbeidsmoral og at de opplever meg som veldig fleksibel.

På fritiden

En god fridag for meg er full av aktivitet utendørs, og hyggelig sosialt samvær. Rundes dagen av med en hyggelig middag så er den komplett. Jeg er veldig glad i friluftsliv, gjerne et sted med dekning med tanke på å være tilgjengelig 24/7.

Q&A

Vinter eller sommer?

Det må bli vinter, jeg er veldig glad i langrenn og randonee.

Gi eller få?

Alltid gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg synes dress er overraskende komfortabelt.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmegler

2019-2022 PrivatMegleren Thøgersen Partnere

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Ikke ta med - vil ikke ha med dette

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41763003

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 76 30 03
eller epost

Hva sies om meg?