Mona Larsen

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Syd

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Syd

Som utdannet eiendomsmegler, partner og styremedlem er jeg opptatt av kvaliteter i alle ledd. Jeg har god erfaring med både kjøp og salg av bolig, både i et tøft og velfungerende boligmarked.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har to nøkkelord som er veldig viktige for meg, og det er tillit og respekt. For meg representerer de veien til et vellykket salg. Derfor lover jeg kun det jeg vet jeg kan holde, og en realistisk innstilling og ærlige tilbakemeldinger er blant mine nøkkelfaktorer.

Hva er det som gir deg energi?

En godt besøkt visning hvor vi får vist boligen fra sin beste side, er alltid en god oppladning til en god budrunde med fine samtaler. Budprosessen er noe av det beste med jobben min, og gir meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er fornøyde kunder og mine gode samarbeidspartnere.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, tilgjengelig og engasjert.

På jobb

Jeg tror kunder og kolleger opplever meg som kunnskapsrik, imøtekommende og engasjert. Mitt mål er å ha fornøyde kjøpere og selgere som ønsker å benytte meg igjen, og helst anbefale meg videre. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene om at jeg alltid er tilgjengelig, at terskelen for å stille meg spørsmål er lav, og at jeg er flink til å komme med konkrete råd og anbefalinger.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en energisk person som har kontroll på det meste, og at jeg er løsningsorientert. På fritiden er jeg opptatt av trening, å dra på fine turer med vennene mine og spise god mat.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Jeg elsker en grønn storby med mye liv i gatene.

Gi eller få?

Gi. Ingenting er som å gi til noen som ikke forventer det.

Fine dining eller pizza?

En rolig kveld med hjemmelaget pizza og nære venner slår alltid an.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Syd

Som utdannet eiendomsmegler, partner og styremedlem er jeg opptatt av kvaliteter i alle ledd. Jeg har god erfaring med både kjøp og salg av bolig, både i et tøft og velfungerende boligmarked.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91115304

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 11 53 04
eller epost

Hva sies om meg?