Mille Amalie Christiansen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Fredrikstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2022 Krogsveen

Medhjelper/Trainee. Jobbet fulltid ved siden av skole.

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler jobber jeg for at kundene skal føle seg ivaretatt gjennom hele prosessen ved å bygge tillit og gode relasjoner. Hus og hjem er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet og derfor er det viktig at de føler seg sett og hørt. Målet er at kundene skal bli mine ambassadører som anbefaler meg i ettertid.

Hva er det som gir deg energi?

Jobben og gode resultater gir meg masse energi. I tillegg liker jeg å gå lange turer i skogen eller langs vannet med hunden min. Kvalitetstid med familie og venner er også høyt på listen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kollegaer, familie, venner og hunden min er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en energisk, blid og positiv person som også kan være direkte, ærlig og bestemt.

På jobb

Kollegaer beskriver meg i blant som et fyrverkeri, en blid, dyktig og erfaren megler som er god i sosiale settinger. På jobb er jeg opptatt av et trygt og godt arbeidsmiljø med mye humor. Det er viktig å unne hverandre suksess og gjøre hverandre gode. Når det gjelder kundene er det viktig for meg å ta dem med på en reise der de føler seg ivaretatt og trygg fra første telefonsamtale til nøkkelen er overlevert til ny kjøper. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene, verken når det kommer til kvalitet eller profesjonalitet. Min X-faktor som megler tror jeg må være min lidenskap for jobben. Jeg får fine tilbakemeldinger om at kundene setter pris på at jeg er tilgjengelig, at jeg elsker jobben min og er en generelt blid dame som ser muligheter før begrensninger.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som lidenskapelig overfor jobben min og som en omgjengelig, imøtekommende og sprudlende person. En god fridag for meg inneholder gjerne en lang gåtur med hunden eller en dag i stallen med god mat og drikke på kvelden. Jeg er i det hele tatt veldig glad i å gå tur, tilbringe tid med familien og være i stallen.

Q&A

By eller bygd?

Bygd.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2022 Krogsveen

Medhjelper/Trainee. Jobbet fulltid ved siden av skole.

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91305577

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 30 55 77
eller epost

Hva sies om meg?