Milan Pejic

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Grünerløkka

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Mine salgsprosesser kjennetegnes av kvalitet i alle ledd og maksimal innsats for å nå vårt felles mål, nemlig en best mulig pris. Med meg som eiendomsmegler vil du oppleve at ditt formuesgode er i trygge hender.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom nye og gamle relasjoner. Jeg elsker å møte nye mennesker og er heldig som får møte så mange gjennom jobben min.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie og venner, og ikke minst kundene mine som viser meg mye tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er hardtarbeidende, engasjert, og meget energisk. Uansett om klokken er 06 eller 23 er jeg like blid.

På jobb

Kunder og kollegaer vil nok beskrive meg som en dedikert og fokusert megler med god arbeidskapasitet. Overfor kundene er det viktigste for meg at de er fornøyd med både meg, salgsprosessen, og ikke minst resultatet. Jeg tror kundene mine verdsetter at jeg virkelig står på for å forvalte boligen deres på en måte som ender i det beste resultatet.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som en empatisk, energisk og pålitelig person. På fritiden er jeg veldig glad i å trene, både styrketrening og løping.

Q&A

By eller bygd?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Liker mye bedre å gi til andre enn å få.

Pop eller rock?

Rock, så klart.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Grünerløkka

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47145565

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 14 55 65
eller epost

Hva sies om meg?