Mick H. S. Rødsten

Eiendomsmegler / Daglig Leder / Partner

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Park

Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler

2010-2012 Bachelor of Real Estate

Handelshøyskolen BI

2007-2010 Bachelor of Business Law

Handelshøyskolen BI

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å være bevisst på at jeg forvalter formuen til mennesker som gir meg tilliten som eiendomsmegler. Derfor legger jeg vekt på å håndtere prosessen uten å skape stress eller bekymring for oppdragsgiveren. Mitt ønske er at selger sitter igjen med følelsen at det gikk som forventet eller bedre.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, god mat og den konkurransesituasjonen man daglig opplever som eiendomsmegler og leder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Viktigst for meg er familien min og jobben min.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en positiv og ærlig person. Mange vil nok si at jeg kan være rask i replikken. Men jeg er opptatt av å si tingene som de er, selv om det ikke alltid er det vedkommende vil høre.

På jobb

På jobb er jeg opptatt av at alt vi leverer virker naturlig og er nøye planlagt, slik at kunden føler seg ordentlig ivaretatt, og at ingenting er overlatt til tilfeldigheter.

Det er viktig å skape merverdi for kjøperen, og i blant hjelpe kunder med å innse ev. kompromisser der det trengs for at de skal legge bud.

Mine kunder beskriver meg som profesjonell, saklig og flink med mennesker.

Jeg bruker mye tid på å sette godt inn i hver eneste bolig jeg skal selge. Planleggingen sammen med kunden, mener jeg er nøkkelen til et vellykket salg. og man unngår overraskelser.

Jeg liker selv å ha kontroll på alle detaljer, og jeg får høre at dette også er noe kundene mine setter pris på. Og i tillegg prøver jeg alltid å være tilgjengelig for spørsmål. Det handler om respekt og forståelse for hvor viktig et boligsalg faktisk er for folks økonomi og livssituasjon.

På fritiden

Jeg er blid, sosial og holder et høyt tempo både på jobb og hjemme. Tar gladelig i et tak der det trengs.En perfekt fridag sover jeg lenger enn til 06:00 og våkner til lukten av nystekt brød. En treningsøkt eller en dypp i sjøen gir godt med energi og overskudd til å gjøre aktiviteter med familien som å gå på ski eller turer i skog og fjell. Jeg er glad i all slags aktivitet, men mest av alt elsker jeg alpint. Kitzbühel og St. Anton er mine store favoritter.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg elsker alpint, så det må bli skiferie.

Gi eller få?

Gi så man får, man får som man gir.

Fine dining eller pizza?

Hjemmelaget pizza. Det bor en liten Toscaner i meg.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Park

Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler

2010-2012 Bachelor of Real Estate

Handelshøyskolen BI

2007-2010 Bachelor of Business Law

Handelshøyskolen BI

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Etter 10-12 år i bransjen har jeg funnet hvilke samarbeidspartnere som fungerer best for meg og mine kunder.
Derfor bruker jeg kun de beste stylistene og fotografene.
Ta kontakt for å få mer informasjon.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95083002

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 08 30 02
eller epost

Hva sies om meg?