Michael R. Øistad

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Eiendomsmegler

2016-2017 Nordvik & Partners Slottsparken

Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2016 PrivatMegleren NyeBoliger

Medhjelper

2013-2016 Handelshøyskolen BI, Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling

2013-2013 Høgskolen i Sogn og Fjordane (Gateway College Bali)

Fitness og Personlig trener

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å ha fokus på detaljene og sørge for god kommunikasjon, høy kundetilfredshet og 100% leveranse med kvalitet i alle ledd. Med meg som eiendomsmegler vil du oppleve at din livsinvestering er i trygge hender.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være med mennesker, gode venner og familie. Trening og fysisk aktivitet er også viktig for meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboeren og familien min er helt klart de som er viktigst i livet mitt. Selvsagt er også nære venner, og ikke minst kundene som viser meg tillit svært viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en blid og optimistisk type, og et utpreget konkurransemenneske. Som megler er jeg hardtarbeidende, strukturert og nøye. Jeg har høy gjennomføringsevne og fokus på kvalitet i alt jeg gjør.

På jobb

Jeg håper mine kunder og kollegaer vil beskrive meg som en blid og engasjert megler som er både kunnskapsrik, målrettet og arbeidsom. I arbeidshverdagen er jeg opptatt av at vi som jobber sammen skal være gode støttespillere og kan spille hverandre gode ved å dele av hverandres kompetanse og erfaring.

Jeg tror at kundene mine setter pris på engasjementet og tilstedeværelsen min, i tillegg til kunnskapen og kompetansen jeg kan tilby. Jeg bryr meg genuint om både prosessen og kunden, og det betyr mye for meg å vite at man virkelig har gjort alt man kan for å oppnå et best mulig resultat. 18 års salgserfaring, hvorav 9 år i eiendomsbransjen, har gitt meg mye erfaring og en trygghet som jeg tror er viktig for de som skal selge bolig. Jeg har flere ganger fått høre at jeg er empatisk og en god lytter. Følelsen av at man jobber sammen mot et felles mål tror jeg også er viktig, og noe som mine kunder verdsetter.

På fritiden

Jeg er veldig glad i de fleste former for trening og idrett. Ballspill og styrketrening er alltid gøy. Ellers er jeg glad i adrenalin, og dermed de fleste former for ekstremsport – spesielt alt som har med brettkjøring å gjøre.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er et sommermenneske, men det er også mye gøy å gjøre på vinterstid.

Hus eller leilighet?

Det er en tid for alt

Jeans eller dress/drakt?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Eiendomsmegler

2016-2017 Nordvik & Partners Slottsparken

Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2016 PrivatMegleren NyeBoliger

Medhjelper

2013-2016 Handelshøyskolen BI, Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling

2013-2013 Høgskolen i Sogn og Fjordane (Gateway College Bali)

Fitness og Personlig trener

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48604885

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 60 48 85
eller epost

Hva sies om meg?