Merethe Jonsen

Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder, avd. Gol

PrivatMegleren Hallingdal

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / kontorleder avd. Gol

2006-2013 Privatmegleren Hallingdal

Backoffice

1999-2003 DnB Eiendomsmegling

Backoffice

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som kontorleder er jeg særdeles opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Mitt mål er at vi skal være kundens foretrukne eiendomsmegler gjennom høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en felles målsetting om å oppnå en best mulig salgspris.

Hva er det som gir deg energi?

Tid med familien, å reise og være med venner gir meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en energisk, imøtekommende, effektiv og genuin person.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en effektiv, blid og imøtekommende kollega. På kontoret er jeg opptatt av at vi skal ha en god tone, alltid heie på hverandre og sørge for at alle føler seg inkludert. Jeg er veldig glad i mennesker og jobben min, og så er jeg et skikkelig konkurransemenneske. Av meg får kundene alltid tett oppfølging, erfaring og kunnskap.

På fritiden

Jeg beskrives som en lojal og snill person med stort konkurranseinstinkt. Jeg liker best å være sammen med familien, venner og hundene mine. Ellers er jeg veldig glad i å pusse opp og alt som har med interiør og styling å gjøre.

Q&A

Vinter eller sommer?

Uten tvil sommer.

Film eller dokumentar?

Jeg elsker en god film.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / kontorleder avd. Gol

2006-2013 Privatmegleren Hallingdal

Backoffice

1999-2003 DnB Eiendomsmegling

Backoffice

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92114124

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 11 41 24
eller epost

Hva sies om meg?