Martin Spinnvåg

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Fredrikstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmegler / Partner / Styremedlem

2011-2017 Stavlund

Eiendomsmegler

2009-2011 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

2008-2009 Universitetet i Bergen

Div fag.

2006-2007 Forsvaret

HMK Garden

2003-2006 Greåker vgs

Almennefag

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å selge eiendommene på best mulig måte, og det innebærer best mulig salgspris og en god prosess. Her kommer min gode og lange erfaring godt med - jeg har solgt alt fra brukt bolig, fritidsbolig, nybygg og næringslokaler.

Hva er det som gir deg energi?

God mat og masse humor gir meg energi - og selvsagt gode resultater i jobben.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboeren min er viktig for meg, også hunden, familien og vennene mine. Idrettslagene jeg deltar i har også stor betydning.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg opplever meg selv som rettferdig og jeg finner som oftest en løsning på en problemstilling.

På jobb

De fleste kundene opplever at de får som avtalt, og kan anbefale meg videre. Kollegaer spør ofte om råd, så jeg vil anta de beskriver meg som dyktig.

Det er viktig for meg at alle på jobb bidrar til gode resultater. Jeg setter også pris på hyggelige kollegaer - de er det mange av hos oss.

For meg er det viktig å skape riktige forventninger og innfri disse, både for selger og kjøper. God kunnskap skaper tillit og og kundene mine viser at de setter pris på klare beskjeder og at jeg holder avtaler.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som et arbeidsjern.

En optimal fridag for meg inneholder fint vær, saltvann og god musikk - jeg reiser mye for gode konsertopplevelser.

Ellers på fritiden er jeg aktiv med innebandy og golf.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg står både på ski og vannski, men badeferie er mest avslappende.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Spørs på anledningen.

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmegler / Partner / Styremedlem

2011-2017 Stavlund

Eiendomsmegler

2009-2011 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

2008-2009 Universitetet i Bergen

Div fag.

2006-2007 Forsvaret

HMK Garden

2003-2006 Greåker vgs

Almennefag

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

For å levere optimalt har jeg tro på å bruke flinke folk der de er best.
Eiendomsmeglingen gjør jeg selv. Kunden forholder seg til meg og jeg har kontroll på hele prosessen.

For best mulig presentasjon av annonser og prospekter har jeg et samarbeid med Kaya&co for planlegging av interiør og bilder. Fotograferingen i samarbeid med FOTOetc.

For de som ønsker det kan jeg også tilby kontakt med gode takstmenn for tilstandsrapport. Ofte brukt er Ketil Asbjørnsen eller Svein Nesøen som leverer raskt ved forespørsel og har lang erfaring er i området.
Gjennom PrivatMegleren boligbytte kan man få tilbud om flyttevask, flyttebyrå og alt annet som forenkler prosessen.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41656540

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 65 65 40
eller epost

Hva sies om meg?