Martin Soland Varhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2020-2023 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2018-2020 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler MNEF

2015-2018 Handelshøyskolen BI - Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er svært opptatt av å levere kvalitet i alle ledd gjennom hele salgsprosessen. Det viktigste for meg er at kundene mine opplever en trygg og profesjonell prosess slik at de oppnår best mulig pris for sin bolig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode prestasjoner, trening og av å tilbringe tid med familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt er familie, venner og kollegaer. Jeg er også så heldig å ha to gudbarn som betyr mye for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som engasjert, positiv og sosial. I tillegg er jeg konkurransedrevet og fryktløs.

På jobb

Jeg elsker jobben min, og av meg får kundene kvalitet gjennom alle ledd i salgsprosessen. Kunder og kollegaer vil nok beskrive meg som engasjert, profesjonell og tillitsfull. Overfor kundene er det viktig for meg å gi de best mulige rådene og hele tiden ha en plan for videre prosess. Min X-faktor er nok at jeg er uredd og god i budrunder.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en energisk og humoristisk fyr som liker at det skjer mye rundt meg. En optimal dag for meg starter med et par kopper kaffe fra det lokale kaffehuset i Stavanger. Deretter inviterer jeg vennene våre på vin og middag. Ellers liker jeg å tro at jeg er ganske handy, så derfor bruker jeg litt tid til å arbeide på huset mitt.

Oppussing - trening - alpint

Jeg er veldig interessert i både interiør og kunst.

Q&A

Vinter eller sommer?

Som tidligere alpinist må jeg si vinter.

Film eller dokumentar?

Thriller.

Pop eller rock?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

2020-2023 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2018-2020 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler MNEF

2015-2018 Handelshøyskolen BI - Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Fotograf Stian Dirdal, Dirdal foto AS
Stylist, Nina Styling Habitat AS

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41262913

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 26 29 13
eller epost