Martin Skappel

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Bærum

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2004 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmegler

2002-2004 DnB Eiendom

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er god service, høy kvalitet og engasjement. Mitt mål er alltid å gjennomføre et ryddig og profesjonelt boligsalg, samtidig som jeg skal finne den kjøperen som er villig til å betale den beste prisen for boligen. Jeg setter av god tid til å gjennomføre salgsprosessen og er til stede hele veien, også etter at boligen er solgt.

Hva er det som gir deg energi?

Hektiske dager med høyt tempo er alltid gøy. Ellers får jeg energi av fritid med natur og friluftsliv, og tid sammen med familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det er familien min, venner og gode kollegaer som er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy faglig kompetanse, jobber hardt og er løsningsorientert.

På jobb

Mine kunder skal være trygge på at jeg setter av god tid til akkurat deres salg. Jeg bruker tid på å klarlegge kundens situasjon, for å finne den beste løsningen for dem og en god fremdriftsplan. Jeg håndterer selv alle visninger og budrunder, og er opptatt av tilgjengelighet og tett oppfølging av interessenter. Boligkjøp er en stor investering og ofte et viktig veivalg i livet, og jeg er opptatt av å skape trygghet for kjøper i en slik prosess. Det er fordi jeg vet at trygge kjøpere er villig til å strekke seg lenger i en budrunde. Jeg har alltid hatt høy kundetilfredshet, og mange av de salgene jeg gjør hvert år er for tidligere kunder som igjen er på flyttefot, eller etter anbefaling fra kunder.

På fritiden

Min hverdag er ofte hektisk med mange telefoner, møter og korte tidsfrister. Så en optimal fridag vil være å gjøre noe helt annet, f.eks. gå tur i fjellet, nyte solnedgangen på en idyllisk øy, lese en bok, eller fyre i peisen - det gir meg alltid ro.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg liker begge deler.

Film eller dokumentar?

En god dokumentar.

Jeans eller dress/drakt?

Hvert til sitt bruk.

Erfaring og utdanning

Fra 2004 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmegler

2002-2004 DnB Eiendom

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98625208

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 62 52 08
eller epost

Hva sies om meg?