Martin Brudal Samuelsen

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Holmestrand

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Sandefjord

Fagansvarlig

Fra 2017 PrivatMegleren Horten

Eiendomsmegler

2014-2017 Universitetet i Sør-øst Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å være tilgjengelig for kundene når det passer dem. I tillegg tror jeg det er viktig å være tillitsvekkende, og ha evne til å skape gode relasjoner.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av en runde på golfbanen, tennis, hytteturer og så må jeg ha kaffe.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien og vennene mine er gode støttespillere for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er omsorgsfull, og tar svært godt vare på kundene mine. Jeg er også flink til å skape tillit, er engasjert i faget og generelt en positiv person.

På jobb

På jobb er jeg veldig tilstede fra start til slutt underveis i prosessen. Jeg legger stor vekt på tett oppfølging av selgerne mine, slik at de føler seg sett og ivaretatt.

Jeg er jovial og skaper trygghet for både selgerne og kjøpere mine, noe som gjør at kundene opplever det som svært trygt å gjennomføre både kjøp og salg gjennom meg.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som svært imøtekommende og blid, med glimt i øyet, i tillegg til å være en de kan betro seg til og stole på.

En optimal fridag vil på sommerstid inneholde en runde på golfbanen på formiddagen, etterfulgt av en båttur i skjærgården som avsluttes på brygga med en god middag sammen med venner.

Jeg bruker en del tid både på golf og tennis på sommerstid. Om vinteren prøver jeg å få til noen hytteturer med tilhørende skigåing.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Film eller dokumentar?

Jeg foretrekker film.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Sandefjord

Fagansvarlig

Fra 2017 PrivatMegleren Horten

Eiendomsmegler

2014-2017 Universitetet i Sør-øst Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg bruker interiørveileder på alle mine oppdrag, som kommer på to besøk hos kundene. Veilederen samarbeider svært godt med vår faste fotograf, og sørger for å ha gjort alt klart før han kommer. Dette er med i leveransen av totalpakken vår.
Foto Kristian Bollæren, fotofinish
Stylist Rebekka Kronborg, Inspira Interiørkontor
Boligfilm Ludvig Juvodden

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97758307

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 75 83 07
eller epost

Hva sies om meg?