Marthe Olimb Sydseter

Medhjelper/trainee

PrivatMegleren Fredrikstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Fredrikstad

Medhjelper

2019-2022 Ariens Scandinavia

Markedsansvarlig

2017-2019 Sped Trans AS

Salg- & Markedsansvarlig

2014-2017 Friganor AS

Markedsansvarlig for Daikin Varmepumper

2011-2014 Stanley, Black & Decker

Salg- og markedsassistent og Key account assistent.

Fra 2022 Handelshøyskolen BI

Jus og Eiendomsmegling

2006-2010 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Markedskommunikasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å ha et stort fokus på oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Jeg tror balansegangen mellom det å være en god selger, og å skape tillit hos interessentene, er noe av det mest utslagsgivende for et ekstra godt salgsresultat.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg er en rastløs person som får energi av å holde meg i aktivitet, men kan også nyte rolige dager på sofaen. Gode resultater, trening og tilbringe tid med familie og venner gir meg også mye energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er de som er viktigst for meg nå.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg anser meg selv som en pliktoppfyllende, positiv og inkluderende dame.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer opplever meg som en engasjert, hjelpsom og blid person. På jobb er jeg opptatt av at vi skal ha det hyggelig sammen, og bistå hverandre samtidig som vi har respekt for hverandres arbeid. Jeg får fine tilbakemeldinger fra kundene om at de setter pris på at jeg er god på kommunikasjon, og at jeg er strukturert og imøtekommende.

På fritiden

Jeg håper og tror at venner og familie beskriver meg som inkluderende og imøtekommende. En optimal fridag for meg ville vært en dag ute i naturen sammen med familie og venner fylt med godt humør og mye latter. Jeg blir også glad av en treningsøkt etterfulgt av en lunsj eller middag sammen med gode venner.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie er best.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Fredrikstad

Medhjelper

2019-2022 Ariens Scandinavia

Markedsansvarlig

2017-2019 Sped Trans AS

Salg- & Markedsansvarlig

2014-2017 Friganor AS

Markedsansvarlig for Daikin Varmepumper

2011-2014 Stanley, Black & Decker

Salg- og markedsassistent og Key account assistent.

Fra 2022 Handelshøyskolen BI

Jus og Eiendomsmegling

2006-2010 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Markedskommunikasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99532414

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 53 24 14
eller epost

Hva sies om meg?