Marte Førde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2016-2019 Eiendomsmegler 1

Jobbet ved siden av studiene - Ringte på kalde kunder og booket møter.

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling. Gjennomført studiet på 2,5 år.

2015-2016 Høyskolen Kristiania

HR og personalledelse

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å kunne bistå kundene i en trygg og profesjonell prosess fra A til Å, slik at de oppnår best mulig pris på boligen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi fra trening, fornøyde kunder og av å oppnå gode resultater.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en positiv og tilpasningsdyktig person, med høy arbeidsmoral.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en kompetent, dreven, positiv og trygg kollega.

Overfor kundene er jeg opptatt av å gi tett oppfølgning, gode råd og høy kvalitet gjennom hele prosessen. En god pris for boligen er selvfølgelig også viktig. I tillegg til dette opplever jeg at kundene setter pris på at jeg alltid er blid og positiv.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som energisk, positiv og en som jobber mye. Jeg er veldig spontan, og finner alltid på noe. En optimal fridag for meg begynner med en treningsøkt på morgenen. Så blir det litt shopping før jeg drar ut for å spise en god middag med samboer eller gode venner. Ellers er jeg veldig glad i å ta bilder, interiør og trening.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg liker sommeren best.

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2016-2019 Eiendomsmegler 1

Jobbet ved siden av studiene - Ringte på kalde kunder og booket møter.

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling. Gjennomført studiet på 2,5 år.

2015-2016 Høyskolen Kristiania

HR og personalledelse

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Anthony Hopkins - fotograf
Thomas Madsen - takstmann
Martine Bygg og boligstyling - stylist

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95402922

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 40 29 22
eller epost

Hva sies om meg?