Marius Semmerud Berg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Première

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 Privatmegleren

Partner/Eiendomsmegler MNEF

2007-2014 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmegler MNEF

2005-2008 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste jeg gjør er å være en profesjonell mellommann mellom kjøper og selger. Jeg sørger for en god og ryddig prosess for begge parter. Det er svært viktig for meg å presentere boligene bedre enn bransjenorm, slik at vi får maksimalt ut av hvert enkelt salg og oppnår riktig markedspris.

Hva er det som gir deg energi?

Trening og kvalitetstid med familien. Samt fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kone og tre barn.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Pålitelig, høy arbeidskapasitet /generell kapasitet, en god familiefar og storebror.

På jobb

Målet mitt er alltid å levere mer enn bransjenorm. Kundene skal føle seg ivaretatt og jeg skal innfri deres høye forventninger til meg. Jeg har vært en av Norges mestselgende meglere i mange år, med totalt over 1400 solgte boliger. Hemmeligheten må være at jeg holder det jeg lover, bryr meg om kundens behov og at jeg gjør det lille ekstra.

Jeg er ryddig og strukturert med høy arbeidskapasitet. Dessuten er jeg målbevisst, profesjonell og har 16 års erfaring som megler. Det betyr at jeg har et team rundt meg som er nøye drillet etter mange års tilpasning.

Jeg har alltid med meg en kollega på visning og er svært opptatt av å lage et godt team med motiverte meglere, med høy kompetanse.

På fritiden

Av mine venner og familie blir jeg nok beskrevet som en lojal venn, omtenksom storebror og en fin familiefar.

Jeg er opptatt av kvalitetstid med barna, er glad i konserter og setter pris på gode middager med venner.

Av aktiviteter liker jeg fotball og padel.

Q&A

By eller bygd?

By

Film eller dokumentar?

Dokumentar

Fine dining eller pizza?

Pizza

Erfaring og utdanning

Fra 2014 Privatmegleren

Partner/Eiendomsmegler MNEF

2007-2014 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmegler MNEF

2005-2008 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

- Takstmann Thomas Tandberg (Taksator)
- Takstmann Øyvind Rønning
- OhShots (foto)
- Nørd Productions (dronefilm)
- zOvenfra (foto/boligfilm)
- Main Boligstyling
- Vik Boligstyling

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92620108

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 62 01 08
eller epost

Hva sies om meg?