Marius Lundeberg Enger

Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Telemark avd. Porsgrunn

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler MNEF/Partner

2013-2014 PrivatMegleren Telemark

Trainee

2010-2013 Høgskolen i Bø

Bachelor i Eiendosmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape tillit og trygghet for både selger og kjøper. Hele prosessen fra A til Å skal være gjennomført med meget god kvalitet.

Hva er det som gir deg energi?

Gode resultater, kvalitetstid med familien og fornøyde kunder gir meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De som er viktigst for meg er samboer og barn, venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy arbeidskapasitet, er omgjengelig og resultatorientert.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en pålitelig, engasjert, hyggelig og morsom kollega. Min X-faktor som megler tror jeg at jeg er en god menneskekjenner og flink til å lese hva som er kundenes behov. I tillegg har jeg en veldig stor arbeidskapasitet. Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg er strukturert, tillitsfull, rolig og faglig sterk.

På fritiden

De rundt meg vil nok beskrive meg som en sosial person som liker å ha det moro sammen med familie og venner. En god fridag for meg tilbringer jeg sammen med barn og samboeren min. Jeg drar gjerne på fotballcup eller på aktiviteter med barna mine. Ellers liker jeg spille fotball selv, båtturer og padel.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Jeg elsker skjærgården i båt.

Gi eller få?

Gi. Det å gi gir en større glede.

Fine dining eller pizza?

Liker det enkelt. Pizza og fotball.

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler MNEF/Partner

2013-2014 PrivatMegleren Telemark

Trainee

2010-2013 Høgskolen i Bø

Bachelor i Eiendosmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

For å få maksimal pris for boligene jeg selger er jeg avhengig av å ha gode samarbeidspartnere.

Stylist: Grenlandboligstyling AS
Foto: Tht foto

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98482676

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 48 26 76
eller epost