Marius Jøtun Bråthen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Fra 2018

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For å sikre høy kundetilfredshet som megler, vektlegger jeg sterke kommunikasjonsevner og fokus knyttet til detaljene. Med meg som eiendomsmegler kan du være trygg på at din livsinvestering håndteres med profesjonalitet.

Hva er det som gir deg energi?

Min energikilde er min fine familie, gode venner og regelmessig trening.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien, og selvfølgelig kundene som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Egenskapene som beskriver meg best er pliktoppfyllende, lojal, utadvendt og energisk.

På jobb

Jeg tror nok at mine kolleger oppfatter meg som en positiv og utadvendt person med mye kjærlighet og humor til menneskene rundt meg. Når det gjelder kundene, er min dedikasjon å levere 100%, med hovedfokus på gjennomgående solid kvalitet i alle ledd. Jeg tror mine kunder opplever en grundig tilstedeværelse gjennom hele prosessen, kombinert med god faglig kompetanse.

På fritiden

I fritiden er jeg glad i å trene, som langrenn og randonee. Alt som involverer en ball gir meg stor glede. Ellers bruker jeg mye av fritiden min på venner og hygge og er særs glad i det glade båtliv med vannsport, øyturer og kos.

Q&A

Vinter eller sommer?

Fine årstider begge to, men foretrekker nok sommerens varme og sol fremfor vinterens kulde.

Film eller dokumentar?

Foretrekker film - En velprodusert film treffer alltid godt.

Fine dining eller pizza?

Setter pris på både fine dining-opplevelse og den uformelle gleden av en deilig, hjemmelaget pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Fra 2018

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

46459630

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 46 45 96 30
eller epost

Hva sies om meg?