Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start
En god start

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det absolutt viktigste i mitt arbeid som eiendomsmegler er å benytte mine markeds- og forhandlingsegenskaper til å sikre kunden et godt resultat.

Hva er det som gir deg energi?

Trening, venner og frisk luft gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg ser på meg selv som en påskrudd og entusiastisk megler som forstår markedet.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Smart, entusiastisk, forstår markedet, påskrudd.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en kunnskapsrik megler med mye erfaring, som også er innovativ og fremtidsrettet. Å velge riktig eiendomsmegler er avgjørende når du skal selge din verdifulle eiendom. Mitt fokus på kunnskap, strategi og resultater skiller meg tydelig fra mengden, og skaper tillit blant kundene mine. Jeg tror at min X-faktor er min evne til å forstå eiendommer på en måte som går utover det overfladiske, og på den måten finne de unike salgspoengene ved hver eiendom. Dette gir mulighet til å markedsføre eiendommer på en måte som appellerer til potensielle kjøpere, noe som ofte resulterer i en raskere og mer lønnsom transaksjon.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sympatisk og forståelsesfull person som de kan stole på. Fritiden min liker jeg å bruke til å være sammen med venner, trene, dra på turer og spise god mat. Ellers er jeg en ivrig fluefisker.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg synes det er noe fint med alle årstider.

Gi eller få?

Alltid bedre å gi, enn å få.

Fine dining eller pizza?

Pizza kan også være fine dining.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

94845655

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 94 84 56 55
eller epost