Marit Wangensten-Mo

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Valdres

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Valdres (Wangensten & Partners AS)

Partner/Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

2000-2009 Krogsveen

Eiendomsmelger MNEF

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som fagansvarlig er jeg svært opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Mitt mål er at PrivatMegleren skal være din foretrukne eiendomsmegler gjennom høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en felles målsetting om å oppnå en best mulig salgspris.

Hva er det som gir deg energi?

Trening og gode turer i fjellheimen både sommer og vinter gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt er familie og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er positiv, svært strukturert og har en høy arbeidskapasitet.

På jobb

Kunder og kolleger vil nok beskrive meg som en effektiv og strukturert megler som er positiv, engasjert og profesjonell. I jobben min er det viktig for meg å bidra til et godt salgsmiljø, at mine kollegaer har det bra og at vi har det gøy sammen. Overfor kundene er jeg opptatt av å gi tett oppfølging, gode råd og høy kvalitet gjennom hele prosessen. Jeg tror kundene mine setter pris på at jeg er ærlig med dem, og alltid holder det jeg lover.

På fritiden

Jeg tror mine venner vil beskrive meg som jordnær, arbeidsom og pliktoppfyllende. Når jeg har fri er jeg helst sammen med familien, og da gjerne på hytta. Gode turer på fjellet er min største hobby, helst med ski på beina.

Q&A

By eller bygd?

Bygd.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Valdres (Wangensten & Partners AS)

Partner/Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

2000-2009 Krogsveen

Eiendomsmelger MNEF

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41436255

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 43 62 55
eller epost