Marie Schei Angell

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2024 Eie Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2020 Tesla Norge

Sales Advisor

2020-2022 BI Handelshøyskole

Bachelor i Eiendoms­megling, jus og økonomi

2017-2020 Høyskolen Kristiania

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler er det flere aspekter av jobben som er viktige, men hvis jeg må velge det aller viktigste, ville det være tillit. Å bygge og opprettholde tillit med alle parter involvert i en eiendomstransaksjon er grunnlaget for suksess i denne rollen. Dette innebærer ærlig kommunikasjon, integritet, og en forpliktelse til å handle i selgers beste interesse.

Hva er det som gir deg energi?

Først og fremst gir suksessfulle transaksjoner meg en enorm energiboost. Det er utrolig givende å se at hardt arbeid og dedikasjon resulterer i at kjøpere og selgere kommer til enighet, og at begge parter er fornøyde med utfallet. Å vite at jeg har spilt en nøkkelrolle i å hjelpe med å oppnå deres eiendomsmål, enten det er å finne deres nye hjem eller å selge deres eiendom under de beste mulige forholdene.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt nå kan kategoriseres i to hovedgrupper: familie og kolleger. Disse relasjonene representerer fundamentet for både min personlige og profesjonelle vekst og velvære.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Ord som beskriver meg godt er konkurransedrevet, imøtekommende, ærlig og dedikert.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer opplever meg som støttende, ærlig, motiverende, konkurransedrevet og kompetent. Det viktigste i forholdet til mine kollegaer er at vi har godt samhold, at vi støtter hverandre og kommuniserer godt, at vi har god lagånd, er profesjonelle og behandler hverandre med respekt. Overfor kundene mine er det viktig at vi har tillit til hverandre og samarbeider gjennom hele prosessen for å få et best mulig resultat. Da er det viktig med tett oppfølging og god kommunikasjon hele veien. Min x-faktor for å oppnå det beste resultatet for kundene mine er konkurranseinstinktet mitt, og at jeg har et genuint ønske om prisrekorder.

På fritiden

Hvordan tror du venner og familie beskriver deg? Jeg blir ofte beskrevet av venner og familie som en spontan person som har en forkjærlighet for eventyr. Min lekenhet og ærlighet er trekk de verdsetter, og selv om jeg har en konkurransedrevet side, er jeg også kjent for å være omsorgsfull. I sommermånedene, når jeg har fri, tilbringer jeg stort sett tiden min på sjøen. Aktivitetene varierer fra vannski og wakeboarding til å simpelthen nyte sjøluften og synet av den vakre naturen og eiendommene som pryder vannkanten. Dagen avsluttes ofte med en hyggelig grillkveld på hytta, etterfulgt av en omgang kubb.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er veldig glad i begge årstidene, men sommer står høyest hos meg.

Film eller dokumentar?

En god krigsfilm slår aldri feil.

Fine dining eller pizza?

Pizza med pepperoni.

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2024 Eie Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2020 Tesla Norge

Sales Advisor

2020-2022 BI Handelshøyskole

Bachelor i Eiendoms­megling, jus og økonomi

2017-2020 Høyskolen Kristiania

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Jeg har krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd gjennom alle delene av vår leveranse. Eksempelvis er stylist til stede ved foto på 90% av mine oppdrag. Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat.

Foto, Alexander Coppo
Stylist, Hanna Haakonsen, Boligstylisten
Takstmann, Erik Abelsen, Abelsen Takst & Tilstand AS

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45481774

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 48 17 74
eller epost

Hva sies om meg?