Marianne Dåsnes

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Primera

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2003-2023 Jeg har jobbet som Partner/Eiendomsmegler i over 20 år og vært i ulike meglerfirmaer. De siste årene har jeg vært i Privatmegleren.

Partner/Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

I rollen som megler legger jeg vekt på tilgjengelighet og god service. Kundenes trygghet er min prioritet gjennom hele prosessen. Mitt mål er alltid så høy kundetilfredshet som mulig. Tett oppfølging, skreddersydd presentasjon hvor ingenting skal overlates til tilfeldighetene.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg finner energi og glede i positive mennesker, hunden min og tid med gode venner. I tillegg gir budrunder og vellykkede salg meg en ekstra boost.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine nærmeste venner, familie og hunden min er mine viktigste forbindelser i livet akkurat nå.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er snill, pålitelig, omtenksom, kreativ og ærlig. Jeg har omsorg for menneskene rundt meg, godt humør og har stor arbeidskapasitet.

Hva brenner du for?

Jeg er veldig opptatt av at alt jeg gjør skal gjennomsyres av ærlighet, empati, trofasthet, rettferdighet, trygghet, kreativitet og humor. Disse verdiene er kjernen i mitt engasjement.

På jobb

Jeg gjør alltid mitt beste for å overgå kundens forventning og svarer raskt på alle henvendelser. Jeg ønsker at kunder skal oppleve meg som ryddig, profesjonell og omsorgsfull. Min styrke er at jeg både er strukturert, målrettet, kreativ og positiv. I tillegg har jeg over 20 års erfaring som eiendomsmegler. Det hjelper meg å tenke utenfor boksen, samtidig som at jeg har kunnskapen som trengs for å ta gode beslutninger. Jeg har en genuin omsorg for kundene mine og yter det lille ekstra hver gang. Som vinner av årets megler kundetilfredshet selger i hele kjeden for 2023, mener jeg dette beviser min dedikasjon til mine kunder.

På fritiden

Jeg stiller alltid opp for venner og familie, og deres trivsel er utrolig viktig for meg. På fritiden er jeg glad i turer i skogen med hunden min og sosiale kvelder med gode venner, gjerne i kombinasjon med god mat. Jeg slenger meg også gjerne på sofaen med serier og reality.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Sugababes og Mutya Buena.

Erfaring og utdanning

2003-2023 Jeg har jobbet som Partner/Eiendomsmegler i over 20 år og vært i ulike meglerfirmaer. De siste årene har jeg vært i Privatmegleren.

Partner/Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Har kontakter på alt fra A-Å.
Kontakt meg gjerne for mer informasjon.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99005000

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 00 50 00
eller epost

Hva sies om meg?