Maren Kurud

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Allé

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Allé

Eiendomsmegler

2020-2022 PrivatMegleren Allé

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2020 DNB Eiendom

Medhjelper

2017-2020 BI i Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det er viktig å få en god pris på boligen og skape gode resultater, men vel så viktig er det å gjennomføre prosessen på riktig måte og sørge for at kunden føler seg ivaretatt.

Hva er det som gir deg energi?

Lyset og solen! Det er den beste starten på dagen. Gode samarbeid, kollegaer, mestringsfølelse, selvstendighet, en treningsøkt og venner er selvfølgelig verdt å nevne.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kollegaene mine, venner og familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er positiv, utadvendt, effektiv, tilpasningsdyktig og har stor kunnskap om faget.

På jobb

Jeg tror kollegaer og kunder beskriver meg som kunnskapsrik, positiv, rolig og profesjonell. Kontoret har en uvurderlig delingskultur, som gjør at vi alle hele tiden blir mer kunnskapsrike og bevisste. Markedet er hele tiden i endring, og det er viktig at vi vet hva som foregår. Både markedet generelt, men også hva kundene er opptatt av og setter pris på. I tillegg er vi et faglig sterkt kontor, som gjør at jeg føler meg trygg på at vi gjør ting riktig. Det er alltid noen på kontoret som har svaret på det vi lurer på. Alle er opptatt av å hjelpe hverandre. Det er viktig for meg at mine kunder blir 100% fornøyde. Selger skal føle at jeg tilpasser meg deres ønsker og behov, og kjøper og øvrige interessenter skal føle at jeg også står på deres side i prosessen. Min x-faktor er kunnskap om faget. Resultat er ikke bare prisen på boligen, men også at prosessen gjennomføres på riktig måte.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som omsorgsfull, sosial, modig, ærlig og morsom. En optimal fridag for meg ville nok vært å starte den med en god natts søvn, håndbrygget kaffe og en lang løpetur alene. Deretter champagne og en god middag hjemme eller på restaurant. Jeg spiller også fotball sammen med verdens herligste gjeng. Jeg eier et splitboard som jeg burde prioritert å bruke oftere! Ellers er jeg veldig glad i å løpe - ute og inne.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, sommer, sommer!

Gi eller få?

Gi. Elsker å gi noe jeg vet personen blir glad for.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Allé

Eiendomsmegler

2020-2022 PrivatMegleren Allé

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2020 DNB Eiendom

Medhjelper

2017-2020 BI i Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95337037

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 33 70 37
eller epost

Hva sies om meg?