Maren Goderstad

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Arendal

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2023-2023 Arendal

Privatmegleren Arendal Eiendomsmegler

2018-2023 Oslo

Nordvik Frogner - Eiendomsmegler/kontorsjef

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det er viktig for meg å alltid være tilgjengelig, og jeg jobber knallhardt for å nå de målene som kundene og jeg setter sammen. Noe av det viktigste for meg er å gi kundene en trygg, effektiv og profesjonell salgsprosess, slik at de oppnår best mulig pris på sin bolig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å oppnå gode prestasjoner og tilbringe tid sammen med gode venner, kollegaer og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er samboeren min, familien og nære venner. I tillegg er eksisterende, tidligere og fremtidige kunder ekstremt viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en positiv, hyggelig og lojal person med høy arbeidsmoral.

På jobb

Kunder og kollegaer tror jeg beskriver meg som morsom å være med. Jeg jobber i et positivt salgsmiljø hvor vi heier på og hjelper hverandre, samtidig som vi er konkurransemennesker. Mitt mål er å gi kundene mine en enda bedre leveranse enn de forventer, for at de skal få en best mulig pris for boligen sin. Derfor tror jeg kundene mine opplever meg som kunnskapsrik, dedikert og at jeg tar eierskap til det produktet jeg gir fra meg. Jeg gir alle kundene mine tilbud om interiørveiledning, noe som bidrar til “det lille ekstra” og gir boligselgere et fortrinn i salgsprosessen.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som glad, snill og sporty dame med mye positiv energi. En optimal fridag for meg starter med en god og lang frokost, og resten av dagen blir tilbrakt sammen med venner og familie. Jeg tar meg gjerne en god tur på fjellet på vinteren, eller en båttur på sommeren. Jeg er stort sett glad i alt av aktiviteter, men klatring, fjellski-tur og dykking står øverst på listen.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer på Sørlandet.

Film eller dokumentar?

Ja takk, begge deler.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

2023-2023 Arendal

Privatmegleren Arendal Eiendomsmegler

2018-2023 Oslo

Nordvik Frogner - Eiendomsmegler/kontorsjef

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99129402

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 12 94 02
eller epost

Hva sies om meg?