Marcus Gramstad Engebretsen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Lillestrøm & Lørenskog

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er dedikasjon og erfaring. Jeg har en stor lidenskap for eiendomsmarkedet og er drevet av å hjelpe kunder å finne sitt drømmehjem eller investeringsmulighet. Jeg er kjent for mitt fokus på kundeservice, og legger stor vekt på å bygge sterke relasjoner med mine klienter. Min tilnærming er alltid å sette kundens behov i sentrum for hvert eneste oppdrag.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å trene, og gode samtaler med mine flotte kollegaer og kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og bekjente er mine viktigste relasjoner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er fleksibel, pålitelig og god på problemløsning.

På jobb

Jeg håper og tror at kollegaene mine vil beskrive meg som hardtarbeidende og ydmyk. Overfor kundene er jeg aller mest opptatt av å skape trygghet, og tilby skreddersøm til hvert enkelt oppdrag. Jeg opplever at kundene setter pris på min ærlighet, mine kommunikasjonsevner og salgsevner.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en dedikert, lærevillig og ydmyk person. En god fridag sommerstid inkluderer bading, rolig musikk og reising. Om vinteren liker jeg å gå på langrenn og dra på hytteturer. Jeg er veldig interessert i å fiske, i tillegg til å trene styrke på treningssenter.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg liker begge, jeg.

Film eller dokumentar?

Ser ofte på dokumentarer fordi de kan være lærerike.

Pop eller rock?

Pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Lillestrøm & Lørenskog

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg har knyttet til meg en rekke dyktige samarbeidspartnere som kundene mine har stor verdi av, og jeg er nøye på hva hver av disse har å bidra med tanke på verdiskaping. Vi jobber ofte på tvers av spesialkompetanse og skaper på den måten en synergi mellom oss. Det er viktig for meg at mine samarbeidspartnere har god dialog med mine kunder og at veiledningen gir best mulig resultat.

Foto: Morten Eriksen
Stylist: Hanna, Therese og Gry

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47654993

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 65 49 93
eller epost

Hva sies om meg?