Marcus Bergmann Atrar

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Syd

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Syd

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2022 HVL

Bachelor eiendomsmegling Bachelor reiselivsledelse

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape tillit og levere en prosess av høy kvalitet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å oppnå gode resultater i konkurranse med andre, omgi meg med hyggelige mennesker, og lader opp med litt avkobling.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kolleger er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en positiv, dedikert og utadvendt person. Jeg ser også på meg selv som hardtarbeidende, entusiastisk og målrettet.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en positiv, fleksibel, hardtarbeidende, vennlig og samarbeidsvillig kollega.

Overfor kundene er jeg opptatt av å skape tillit og riktig kjemi. Jeg setter tydelige mål, gjør gode forberedelser og gjennomfører alltid 100%.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en pålitelig, ærlig, oppmerksom og lojal person. På fritiden bruker jeg tid sammen med familie og venner.

Jeg er opptatt av idrett og trening, og veldig glad i å reise. Andre interesser er kulturopplevelser, å være ute i naturen, lese bøker og høre på podcast.

- Idrett og trening - Reise og kulturopplevelser - Å være ute i natur - Bøker og podcast

Q&A

By eller bygd?

By.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Syd

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2022 HVL

Bachelor eiendomsmegling Bachelor reiselivsledelse

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: Wfoto
Stylist: Boligstylisten

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95895788

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 89 57 88
eller epost

Hva sies om meg?