Malin Edvardsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Ski & Ås

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2022-2022 Wessel eiendom

Eiendomsforvaltning og utvikling

2022-2023 PrivatMegleren Ski & Ås

Backoffice/medhjelper

2019-2020 Treider Fagskole

Advokatsekretær

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler er mitt fremste mål å sørge for at kundene er fornøyde. Jeg ser på eiendomshandel som en sjelden begivenhet i folks liv, og jeg legger stor vekt på å veilede dem trygt gjennom hele prosessen, samtidig som jeg viser omsorg og forståelse.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi i hverdagen er samspillet med mennesker, enten det er med familie, venner, kollegaer eller kunder. Å spre glede og glede andre driver meg frem. Dessuten er en sukkerfri Redbull alltid en pålitelig kilde til ekstra energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er med min familie, nære venner og mine dedikerte kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Mine sterkeste egenskaper inkluderer pålitelighet, omsorgsfullhet, ambisjon, evnen til å forstå mennesker, jordnærhet og evnen til å bygge sterke relasjoner.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en lagspiller og som en omgjengelig, jordnær, positiv, blid og uhøytidelig kollega. Overfor kundene er tilfredshet det aller viktigste for meg. Det oppnår jeg ved å gi kundene grundig oppfølging, være ærlig og nøyaktig i mitt arbeid. Min X-faktor som eiendomsmegler er mitt pågangsmot, en strukturert arbeidsmåte og evne til å tilpasse meg kundens behov og ønsker. Jeg opplever at kundene mine setter pris på min ærlighet, omsorgsfullhet og punktlighet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en pålitelig person som alltid passer på dem rundt meg, at jeg er ambisiøs og jovial, og ikke tar meg selv så høytidelig. En optimal fridag for meg starter med en deilig frokost, og deretter noen aktiviteter med venner eller familie som kommer på besøk. Når jeg ikke jobber liker jeg å gå på café med venner eller nyte en god film.

Q&A

Vinter eller sommer?

Definitivt sommer og lyse tider.

Gi eller få?

Jeg trives alltid best med å gi, og er dårlig på å motta.

Fine dining eller pizza?

Hvorfor velge når du kan ha begge deler?

Erfaring og utdanning

2022-2022 Wessel eiendom

Eiendomsforvaltning og utvikling

2022-2023 PrivatMegleren Ski & Ås

Backoffice/medhjelper

2019-2020 Treider Fagskole

Advokatsekretær

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48203195

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 20 31 95
eller epost

Hva sies om meg?