Magnus Skinnarmo

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Sarpsborg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2017-2024 Privatmegleren Sarpsborg

Eiendomsmegler.

2016-2017 Notar Sarpsborg

Eiendomsmeglerfullmektig.

2015-2016 Hjem Eiendomsmegling Tromsø

Eiendomsmeglerfullmektig.

2012-2015 BI Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

I mitt arbeid som eiendomsmegler er det alltid kundenes behov som kommer først. Jeg ønsker å levere en god og pålitelig kundeopplevelse fra første møte. Jeg har mange fornøyde kunder, og drives av gode tilbakemeldinger. Å legge en plan for gjennomføringen av salget er vesentlig, og med god kommunikasjon og god rådgivning oppnås det gode resultater. Som megler har jeg alltid forsøkt å jobbe etter en høy standard. Det er viktig for meg å jobbe slik jeg skulle ønske at min egen megler ville jobbet, og god service er det beste jeg vet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg er et konkurransemenneske, og trives godt i en hektisk hverdag med spennende utfordringer. På fritiden trener jeg aktivt, noe som gir meg godt med overskudd i hverdagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og selvfølgelig kollegaer er mine viktigste relasjoner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Ordene som beskriver meg best er serviceinnstilt, snill og aktiv.

På jobb

Jeg tror mine kollegaer vil beskrive meg som en hjelpsom og morsom kollega, som lager god stemning på kontoret. Kollegaene mine i Privatmegleren vil beskrive meg som tilgjengelig, glad og en å kunne stole på. Et godt arbeidsmiljø er helt avgjørende for gode resultater, noe jeg har fokus på hver eneste dag. Vi er en fin gjeng i Sarpsborg, som tar godt vare på hverandre. Overfor kunder er det viktig for meg at de er så fornøyde med vårt samarbeid at de gladelig anbefaler meg videre til alle de kjenner. Jeg er veldig opptatt av at kundene skal være godt fornøyde med arbeidet . Egenskapene kundene setter størst pris på ved meg er nok at jeg er tilgjengelig og kommer med gode råd i salgsprosessen.

På fritiden

Hvordan tror du venner og familie beskriver deg? Jeg tror venner og familie beskriver meg som aktiv, morsom og pålitelig. En optimal fridag tilbringer jeg med samboeren. Aller helst inneholder den en treningsøkt og en fotballkamp. På fritiden er jeg veldig glad i å se fotball, og bruker en del tid og reising på dette.

Q&A

Vinter eller sommer?

Definitivt sommer!

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

2017-2024 Privatmegleren Sarpsborg

Eiendomsmegler.

2016-2017 Notar Sarpsborg

Eiendomsmeglerfullmektig.

2015-2016 Hjem Eiendomsmegling Tromsø

Eiendomsmeglerfullmektig.

2012-2015 BI Stavanger

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48289285

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 28 92 85
eller epost

Hva sies om meg?