Magnus Nilsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Nordhordland

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Nordhordland AS

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2011-2021 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen avd Nordhordland

Eiendomsmegler

2010-2011 Proaktiv Bergen

Eiendomsmegler

2008-2009 Noroffice

Selger

2004-2008 Notar Eiendom

Startet Notar Eiendom i Nordhordland. Daglig leder og megler.

2000-2004 Notar Eiendom Bergen

Medhjelper og megler

2008-2009 BI Bergen

Overgangseksamen som megler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å være ærekjær og pliktoppfyllende. Jeg lover ikke mer enn jeg kan holde, og er rolig og tillitsfull.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av god aktivitet på jobb, nye oppdrag og salg. Det får jeg også om det er nye oppdrag og salg for mine kollegaer på kontoret. Fint vær og varme gir meg også påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien og kundene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en rolig, tillitsfull og arbeidsom person.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som rolig, at jeg alltid har kontroll, og at jeg er kunnskapsrik, tilgjengelig og arbeidsom.

Noe av det viktigste for meg på jobben er at kundene mine er fornøyd, og at de kan stole på min rådgivning i salgsprosessen. Jeg strekker meg alltid langt for kundene mine, fordi jeg genuint ønsker det beste resultatet for salget.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som hyggelig og omgjengelig, og jeg er alltid oppriktig interessert i hvordan det går med dem og hva de holder på med.

En optimal fridag for meg vil være en sommerdag på sjøen med familien. Grille, eller spise reker og ta seg en is på turen. Kjøre tube eller vannski er også populært for tenåringene i huset.

Jeg har hatt en lidenskap for biler helt siden jeg var liten, vært på utallige bilmesser i inn -og utland, både kjørt og eid mange forskjellige biler.

Q&A

Vinter eller sommer?

Glad i begge deler, men foretrekker sommer og varme.

Gi eller få?

Da jeg var liten, så var det stort sett å få. I dag har jeg størst glede av å gi, og glede andre.

Fine dining eller pizza?

Liker begge deler, men holder en knapp på det uformelle.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Nordhordland AS

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2011-2021 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen avd Nordhordland

Eiendomsmegler

2010-2011 Proaktiv Bergen

Eiendomsmegler

2008-2009 Noroffice

Selger

2004-2008 Notar Eiendom

Startet Notar Eiendom i Nordhordland. Daglig leder og megler.

2000-2004 Notar Eiendom Bergen

Medhjelper og megler

2008-2009 BI Bergen

Overgangseksamen som megler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto - Holger Irgan Schanke - Imotiv
Styling - Anne Lund - Imotiv

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98239622

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 23 96 22
eller epost

Hva sies om meg?