Magnus Dahl

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2010-2017

Profesjonell håndballspiller

2016-2017 Handelshøyskolen BI

2.- og 3. år - Eiendomsmegling

2009-2010 Handelshøyskolen BI

1.år - Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Mitt viktigste bidrag som megler er å bistå kunden til å få en god og trygg prosess, og gjennom gode råd og tett oppfølging sørge for at kunden sitter igjen med det best mulige resultatet av boligsalget sitt.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av og omgås med positive mennesker, familie, venner, gode kolleger og fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er kona mi og de to fantastiske barna våre.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg anser meg selv som positiv, dedikert, omgjengelig og at jeg har godt humør.

På jobb

Jeg tror mine kunder og kolleger vil beskrive meg som nøye, oppmerksom, omgjengelig og en som har omsorg for de rundt seg. Når det gjelder min leveranse som megler mener jeg det er helt avgjørende at kundene får den tiden, dedikasjonen og de rådene som kreves for å komme i mål med et best mulig resultat. Jeg er privilegert som kan jobbe på Nordstrand der jeg er født og oppvokst, og har dermed en lokalkunnskap og et stort nettverk i nærområdet som kommer mine kunder til gode. Jeg tror mine kunder verdsetter at jeg er tilgjengelig, dedikert og at jeg kommer med gode råd tilpasset deres konkrete salg og situasjon.

På fritiden

Venner og familie håper og tror jeg vil beskrive meg som trygg, snill og gavmild. En optimal fridag starter med en nydelig frokost på terrassen i morgensol. Deretter blir det en hel dag på stranden med barna. Dagen avsluttes med middag med familie og gode venner ute i kveldssolen. Jeg har en lidenskap for mat og vin, og elsker å reise til matdestinasjoner som Paris, San Sebastian og Madrid. Som gammel håndballspiller synes jeg også det er veldig gøy å følge de gode resultatene til håndballgutta.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er glad i alle fire årstider.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2010-2017

Profesjonell håndballspiller

2016-2017 Handelshøyskolen BI

2.- og 3. år - Eiendomsmegling

2009-2010 Handelshøyskolen BI

1.år - Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99647930

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 64 79 30
eller epost

Hva sies om meg?