Mads Møller Helgesen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Arendal

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Arendal

Eiendomsmegler/Partner

2018-2022 DNB Eiendom Arendal/Grimstad/Lillesand/Tvedestrand

Daglig Leder

2013-2018 PrivatMegleren Arendal

Eiendomsmegler

2010-2013 Aktiv Eiendom Grønland/Bjørvika i Oslo

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å holde det jeg lover, og ikke love mer enn jeg kan holde. God oppfølging er nøkkelen til et godt samarbeid. Presentasjon av boligen er alfa og omega for et godt salgsresultat, og jeg gjør det lille ekstra for at du skal få best mulig annonser og markedsføring.

Hva er det som gir deg energi?

Det er lite som gir mer kick enn et godt salg. Ellers er trening og musikk to viktige kilder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og gode kolleger er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er fokusert, dedikert til oppgavene, pragmatisk og som regel blid.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer vil beskrive meg som en trygg, effektiv og stort sett blid og fornøyd type. Jeg stiller opp når noen trenger hjelp. Som kollegaer har vi stor nytte av å bidra til hverandres utvikling og prestasjoner i arbeidshverdagen. Som eiendomsmegler kan jeg aldri garantere hva en eiendom vil bli solgt for, men jeg kan garantere at jeg vil gjøre alt jeg kan for å oppnå høyest mulig pris i markedet vi selger i. Jeg får tilbakemeldinger fra kundene at de opplever meg som en god sparringspartner med gode råd basert på lang erfaring. Det gir dem en trygghet for at deres kjøp eller salg blir ivaretatt på best mulig måte.

På fritiden

Venner og familie vil forhåpentligvis beskrive meg som snill og hjelpsom. Noen vil kanskje mene at jeg har hakket dårligere humor enn jeg tror selv. En optimal fridag for meg betyr å kunne våkne sent, gjennomføre en liten treningsøkt og så ut i skjærgården med båten. Andre interesser inkluderer tennis og fotball. Jeg er veldig glad i å både spille og se på fotball.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer med båt, svaberg og varme.

Hus eller leilighet?

Familie på fire med katt fungerer best i hus.

Pop eller rock?

Rock, uten tvil.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Arendal

Eiendomsmegler/Partner

2018-2022 DNB Eiendom Arendal/Grimstad/Lillesand/Tvedestrand

Daglig Leder

2013-2018 PrivatMegleren Arendal

Eiendomsmegler

2010-2013 Aktiv Eiendom Grønland/Bjørvika i Oslo

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41510789

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 51 07 89
eller epost

Hva sies om meg?