Madeleine Constanse Sundberg

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Première

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Première

Eiendomsmegler

2021-2023 Aktiv Grønland/Bjørvika

Eiendomsmegler

2017-2021 Aktiv Grønland/Bjørvika

Meglerkoordinator

2015-2018 Boligutleie Oslo og Akershus

Kontorsjef/ regnskap.

2017-2017 Aktiv meglerskole

Få søkere som kommer inn på Aktiv meglerskole for å lære om bransjens verktøykasse tidlig. Muligheter for å komme i kontakt med dyktige folk og sikre seg jobbmuligheter. Bygge nettverk.

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Bachelorgrad i Eiendomsmegling, juss og økonomi.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å være tydelig, målrettet og sette meg inn kundens behov og livssituasjon. Jeg tror at best mulig pris oppnås med riktig salgsstrategi og god oppfølging hele veien. Å skape tillit hos interessentene, er noe av det mest utslagsgivende for et ekstra godt salgsresultat.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg lever av å ha fornøyde kunder. Dette er mitt daglige driv. Ellers får påfyll/energi av å gå turer i skogen, generelt holde meg i god fysisk form. Jeg liker å reise og oppleve nye steder. Det å oppnå nye mål og se gode resultater verdsetter jeg aller høyest.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er samboeren min, venner, familie og gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg anser meg selv som målrettet, sprudlende og energisk. Jeg tror min energi smitter over i gode resultater, ved at jeg har en generell positiv holdning til kunder, interessenter og salgsprossen. Jeg er ekstremt delaktig i alle salg jeg gjennomfører. Kunden skal forvente at jeg gjør det lille ekstra, i forhold til andre meglere. Jeg liker å vise synlighet og være med å påvirke små detaljer i prosessen som kan avgjøre resultatet.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en bidragsyter, både sosialt og på kontoret, med et smil som smitter både kollegaer og kunder. Jeg står alltid for det jeg lover, og jeg holder alle avtaler.

I forhold til kundene er jeg opptatt av å være med under hele salgsprosessen fra A-Å og komme med gode råd underveis. Jeg opplever at kundene verdsetter at jeg er ærlig og gir konkrete tilbakemeldinger på hva jeg mener har betydning for salget.

Overfor kundene er jeg opptatt av at hele salgsprosessen skal være 100%, og at kundene skal kunne forvente kvalitet i alle ledd. Jeg bruker derfor ekstremt mye tid på oppfølging, og ivaretar kunden hele veien.

På fritiden

Familie og venner ville nok beskrevet meg som en sprudlende, genuin, omsorgsfull og ambisiøs person. En god fridag for meg betyr for eksempel å møte en god venn og gå en tur i skogen eller i fjellet. Også det å tilbringe tid sammen med kjæresten eller min tvillingsøster, og lage en god middag.

Jeg har tidligere drevet med sang, og er veldig glad i å reise.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, men vinteren kan også være magisk på sin måte.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Jeg er glad i gode matopplevelser. Men det kan også være en god pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Première

Eiendomsmegler

2021-2023 Aktiv Grønland/Bjørvika

Eiendomsmegler

2017-2021 Aktiv Grønland/Bjørvika

Meglerkoordinator

2015-2018 Boligutleie Oslo og Akershus

Kontorsjef/ regnskap.

2017-2017 Aktiv meglerskole

Få søkere som kommer inn på Aktiv meglerskole for å lære om bransjens verktøykasse tidlig. Muligheter for å komme i kontakt med dyktige folk og sikre seg jobbmuligheter. Bygge nettverk.

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Bachelorgrad i Eiendomsmegling, juss og økonomi.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg samarbeider med flere dyktige fotografer som jeg bruker fast.
Ut ifra objekt, sted og behov velger jeg hvilken fotograf som passer, tidspunkt og ønsket fotostil - Alt for å fremvise boligen best mulig.

Til klargjøring før fotografering har jeg hovedsakelig én fast stylistpartner, som leverer skyhøy kvalitet og innfrir forventningene gang på gang. Prosess fra booking til rådgivningstimer, styling og levering/henting av møbler går sømløst.

Andre partner benyttes basert på behov og objekt. Alt for å gjøre din boligannonse best mulig.

Gode takstmenn som skriver oversiktlige, innholdsrike og gode rapporter er viktig for meg. Det gir stor merverdi å gi interessenter god og enkel informasjon de trenger å vite om. Dette kan gi økt interesse, trygghet og høyere salgssum.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97602785

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 60 27 85
eller epost

Hva sies om meg?