Line Doksum

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler / Partner

2013-2019 Aktiv eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler har jeg et stort fokus på oppfølging gjennom salgsprosessen. Jeg tror balansegangen mellom det å være en god selger, og å skape tillit hos interessentene, er noe av det mest utslagsgivende for et ekstra godt salgsresultat. Jeg blir genuint glad på mine kunders vegne når vi får til et godt resultat, men det går også veldig inn på meg dersom vi møter motstand. Derfor gir jeg ett hundre prosent hver eneste gang jeg selger en bolig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom trening, resultatoppnåelse, være med hundene og samboeren min, og ikke minst når jeg er sammen med venner og gode kollegaer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er mamma, min samboer og min beste venninne.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg anser meg selv som pliktoppfyllende, positiv og inkluderende.

På jobb

Min leder på jobben beskriver meg som energisk, pliktoppfyllende og positiv.

Jeg står alltid for det jeg lover, og jeg holder alle avtaler.

Jeg tror kundene mine verdsetter at jeg er tålmodig, alltid tilgjengelig for dem og ikke minst ærlig.

På fritiden

Jeg håper venner og familie vil beskrive meg som en som er svært inkluderende og imøtekommende. En perfekt fridag for meg begynner med at jeg sover til jeg våkner, drar på trening med min samboer for deretter å gå en lang tur med hunden min. Og så hadde jeg dratt til lunsj eller middag sammen med gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, 100%.

Film eller dokumentar?

Jeg elsker en god dokumentar, men jeg velger nok oftest en film.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler / Partner

2013-2019 Aktiv eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine samarbeidspartnere er svært viktige for meg. Jeg har nå brukt samme takstmann og samme fotograf i 9 år. Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93069167

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 06 91 67
eller epost

Hva sies om meg?