Lillian Ch. Nerlinger

Partner / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Allé

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Allé

Startet opp PrivatMegleren Allé i 2015 for å drive egen butikk.

2008-2014 Advokat Torbjørn Ek AS

Eiendomsmegler

2005-2008 Nordvik & Partners AS

Eiendomsmegler

2001-2005 Advokat Torbjørn Ek AS

Eiendomsmegler

Fra 2008 Handelshøyskolen BI

Overgangsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har gjennomført mange vellykkede eiendomssalg, spesielt på Oslo Vest. I tillegg formidler jeg et betydelig antall nybyggprosjekter, noe som krever god innsikt i markedet.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg mest påfyll av energi som megler er fornøyde kunder og gode resultater.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Som eiendomsmegler er jeg serviceinnstilt, fremoverlent og har meget stor arbeidskapasitet.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en engasjert og dedikert megler, og at de opplever meg som en lagspiller i arbeidshverdagen. Overfor kundene er jeg ekstremt opptatt av å være ryddig og profesjonell slik at de føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen. Min X-faktor som eiendomsmegler er nok at jeg er 100% ærlig og tilgjengelig, og at jeg har et sterkt ønske om at kunden skal bli fornøyd. Derfor går jeg gjerne en ekstra mil for å komme i mål. Jeg er selvfølgelig også opptatt av å oppnå gode salgspriser, men tenker at dette bør og kan gjøres på en elegant måte. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene om at de opplever meg som "hands-on" i hele salgsprosessen, og at de setter pris på at jeg er profesjonell, fremoverlent og resultatorientert som megler.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg liker begge deler, men om jeg må velge holder jeg en knapp på sommeren.

Gi eller få?

Jeg liker best å gi.

Pop eller rock?

Pop er best.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Allé

Startet opp PrivatMegleren Allé i 2015 for å drive egen butikk.

2008-2014 Advokat Torbjørn Ek AS

Eiendomsmegler

2005-2008 Nordvik & Partners AS

Eiendomsmegler

2001-2005 Advokat Torbjørn Ek AS

Eiendomsmegler

Fra 2008 Handelshøyskolen BI

Overgangsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90569431

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 56 94 31
eller epost

Hva sies om meg?