Lene Killingtveit

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape tillit og trygghet hos kundene - både de som selger fritidsbolig, men også de som kjøper fritidsbolig. Jeg ønsker at begge parter skal kunne lene seg tilbake og vite at de blir tatt vare på gjennom en trygg og profesjonell kundereise fra A til Å. Mitt motto er at "ingenting overlates til tilfeldighetene". Summen av alle detaljer utgjør det beste salgsresultatet for selger.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av å oppnå gode resultater, tilbringe tid med venner og familie, reise og å være aktiv.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er samboeren min, familie, venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, positiv, målbevisst og har stor arbeidskapasitet.

På jobb

Jeg er svært strukturert på jobb, og de beste dagene er når det er mye å gjøre eller jeg kan gjøre en forskjell for kundene, enten via et godt salg eller et godt kjøp. Jeg tror nøkkelen til et vellykket salg er gode forberedelser, tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og god rådgivning gjennom hele prosessen. Jeg har etablert et sterkt team med de beste samarbeidspartnerne i form av stylist, foto og takstmann. På visning sørger jeg alltid for at det er fyr i peisen, tente stearinlys og gjerne fyr i bålpanna ute på terrassen. En god visning etterfulgt av en god budrunde er noe av det morsomste jeg vet.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som eventyrlysten, snill og morsom.

En optimal fridag starter med en lang frokost etterfulgt av en skitur. Deretter bærer det ut i alpinbakken, gjerne med litt mingling på afterski etterfulgt av en god middag på hytta med venner.

På fritiden tilbringer jeg tid med samboer, venner og familie. Favorittaktiviteter er langrenn, alpint, toppturer og padel. Jeg er en vinnerskalle og generelt glad i alt av idrett.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Alltid gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99368456

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 36 84 56
eller epost

Hva sies om meg?