Lars Jakob Aarak

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Park

Startet som medhjelper, så eiendomsmeglerfullmektig og nå eiendomsmegler og Partner i selskapet Årets megler i selskapet i 2022

2010-2012 Mitt hjem AS

Selger og service - Overtagelser for Privatmegleren AS

2007-2010 Byggern Treungen

Selger | Byggevarer og tjenester i familiebedriften

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg jobber på et av landets eldste og største kontorer i Privatmegleren og brenner virkelig for jobben min. Jeg har høy yrkesstolthet og er opptatt av at kjøp og salg ikke overlates til tilfeldighetene - det er tross alt dine aller største verdier som skal forvaltes. Tillit, oppfølging og ikke minst best mulig pris er viktig - og et godt team av fagpersoner som vet å skreddersy for hver enkelt kunde.

Hva er det som gir deg energi?

Inspirerende mennesker og gode prestasjoner gir meg masse positiv energi. I tillegg til musikk og jakt og fiske på fritiden - da lader jeg batteriene.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Både kollegaer og kjernefamilien - med fruen i spissen - er de viktigste relasjonene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er et utpreget ja-menneske, alltid på jakt etter gode løsninger og resultater.

På jobb

Kunder og kollegaer tror jeg beskriver meg som morsom å være med. Jeg jobber i et positivt salgsmiljø hvor vi heier på og hjelper hverandre, samtidig som vi er konkurransemennesker.

Kundene mine skal alltid få en følelse av at jeg går den ekstra milen for hvert salg og at jobben jeg gjør er verdt hver eneste krone.

Jeg stoler på salgs-instinktene mine og menneskekjenneren i meg. Det tror jeg bidrar til positive tilbakemeldinger fra kunder, om at det er god kjemi og at jeg holder det jeg lover.

På fritiden

Fra venner og familie har jeg fått høre at jeg er snill og omtenksom. Jeg er alltid glad og liker å underholde folk rundt meg. Når jeg ikke er på jobb, driver jeg med bilkjøring og motor og på fritiden ellers drar jeg gjerne ut på vannet med båt og jakter på elg, hjort og reinsdyr.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg elsker Norge på grunn av alle årstidene.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Glad i god mat og drikke.

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Park

Startet som medhjelper, så eiendomsmeglerfullmektig og nå eiendomsmegler og Partner i selskapet Årets megler i selskapet i 2022

2010-2012 Mitt hjem AS

Selger og service - Overtagelser for Privatmegleren AS

2007-2010 Byggern Treungen

Selger | Byggevarer og tjenester i familiebedriften

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Byggfagkyndig: Ole Herman Krefting,
Bærums Verk Tømrermesterfirma AS

Interiørveilder: Iselin Michaelsen, Istyling AS

Fotograf:
Marika Mørkestøl, Marikafoto AS
André Aakermann, Aakermann Photography AS

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92285376

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 28 53 76
eller epost

Hva sies om meg?