Lars Erik Greivstad

Eiendomsmegler MNEF / fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2007-2009 Sportsvarehuset Super G, Kristiansand

Avdelingsleder ski/sykkel

2008-2010 Høgskulen i Bø i Telemark

Eiendomsmeglerstudiet

2006-2009 Universitetet i Agder

Bachlor in human health/Folkehelse

2005-2006 Høgskolen i Lillehammer

Naturbasert reiseliv

2003-2004 Forsvaret

Grensejeger ved GSV

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som fagansvarlig er mitt hovedfokus å sørge for at selskapets rutiner fungerer smidig. Dette innebærer å holde kontroll på våre interne prosesser, rapportere til styret og ledelsen. Min rolle er viktig for å opprettholde kvaliteten på de ulike tjenestene våre.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å bruke tid sammen med familien, gå noen golfrunder med gode kamerater og turer i fjellet.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er kona og barna våre.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er effektiv, nøye og pliktoppfyllende.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en effektiv kollega som alltid holder avtaler. For å skape et godt arbeidsmiljø tenker jeg det er viktig at man finner på ting sammen også utenfor kontoret.

Jeg opplever at kundene setter pris på at min leveranse er 100%, og at jeg hele tiden er ærlig og meg selv, ikke en fasade.

På fritiden

De som kjenner meg vil nok beskrive meg som en familiemann som prioriterer tid med familien. Jeg foretrekker å være i aktivitet, heller en small-talk rundt et bord. En god fridag for meg begynner med å stå tidlig opp og lage frokost til de andre mens kaffetrakteren putrer. Et par kaffekopper i stillhet, gjerne i sola på verandaen før de andre står opp.

Så en aktivitet med familien etterfulgt av hjemmelaget middag, før dagen avsluttes med en golfrunde med gode kamerater. Golf er min store lidenskap, ellers setter jeg stor pris på gåturer i skog og mark.

Q&A

Vinter eller sommer?

Setter mer og mer pris på sol og sommer, varme og lyse kvelder.

Hus eller leilighet?

Hus. Trenger litt plass rundt meg.

Jeans eller dress/drakt?

Hva er dress?

Erfaring og utdanning

2007-2009 Sportsvarehuset Super G, Kristiansand

Avdelingsleder ski/sykkel

2008-2010 Høgskulen i Bø i Telemark

Eiendomsmeglerstudiet

2006-2009 Universitetet i Agder

Bachlor in human health/Folkehelse

2005-2006 Høgskolen i Lillehammer

Naturbasert reiseliv

2003-2004 Forsvaret

Grensejeger ved GSV

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99156031

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 15 60 31
eller epost

Hva sies om meg?