Lars Albertsen

Eiendomsmegler MNEF / Advokat / Partner / Fagansvarlig

PrivatMegleren Nyeboliger Bergen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen AS

Eiendomsmegler / Advokat / Partner

2007-2009 Codex Advokat Bergen AS

Autorisert Advokat den 12.12.2008

2004-2007 Notar Eiendom Bryggen AS

Megler, advokatfullmektig, daglig leder

2003-2003 Fylkesmannen i Hordaland

Førstekonsulent juridisk

1997-2003 Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen

Candidatus Juris

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg anser alle eiendommer og kundebehov for å være unike. Med over 20 års erfaring og høy kompetanse innebærer dette at jeg vet hvor viktig det er å tilby og gjennomføre skreddersøm ved ethvert salg. 100% dedikasjon og den unike leveransen sikrer at salgsprosessen gjennomføres på en optimal, trygg og effektiv måte.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av fornøyde kunder etter en optimal salgsprosess, friluftsliv og trening i skog og mark.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De aller viktigste er min kone og våre to barn. Jeg har også tre søsken, gode venner og dyktige kollegaer som betyr mye for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en person som man kan stole på i alle relasjoner. Jeg mener selv at jeg har glimt i øyet, og er grundig, effektiv og kunnskapsrik.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en effektiv, kunnskapsrik og korrekt kollega, men som alltid har et glimt i øyet.

Overfor kundene er jeg opptatt av at kundereisen og den leveransen som er avtalt blir gjennomført korrekt, og på en optimal, trygg og effektiv måte.

Jeg opplever at kunden setter pris på at jeg er dedikert, grundig og tilgjengelig, og at min lange erfaring gir dem trygghet.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som raus, og som en de kan stole på.

En optimal fridag for meg er å våkne på en liten støl oppe i fjellheimen, og tilbringe dagen med fiske og naturopplevelser sammen med familie eller gode venner.

Jeg er veldig glad i løpeturer på fjellet, fiske og jakt.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er best.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Fine dining til meg, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen AS

Eiendomsmegler / Advokat / Partner

2007-2009 Codex Advokat Bergen AS

Autorisert Advokat den 12.12.2008

2004-2007 Notar Eiendom Bryggen AS

Megler, advokatfullmektig, daglig leder

2003-2003 Fylkesmannen i Hordaland

Førstekonsulent juridisk

1997-2003 Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen

Candidatus Juris

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92077166

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 07 71 66
eller epost

Hva sies om meg?