Kristoffer Sætrum

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Renommé

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2008 PrivatMegleren Renommè AS

Eiendomsmegler / Partner

2004-2008 Krogsveen avd Grefsen

Meglerassistent/megler

2003-2003 Kystjegerkommandoen

Kystjeger

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Et godt samarbeid med både kunder og kollegaer, konkurranse, ny læring og ikke minst utfordringer er det viktigste i jobben min.

Hva er det som gir deg energi?

Gode salgsresultater, fornøyde og rause mennesker, avkobling med familie og venner, og ikke minst mine herlige kollegaer i et godt arbeidsmiljø gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er min kone og våre tre barn, i tillegg til gode venner og øvrig familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er engasjert, pålitelig, jovial, tydelig og arbeidsom.

På jobb

Kunder og kollegaer opplever meg nok som en strukturert, profesjonell og målrettet type. Mine kunder får alltid en nøye gjennomtenkt plan for salget deres, som er skreddersydd for deres prosess og faser i livet. Tett oppfølging og tilstedeværelse er helt essensielt for meg i en slik prosess. Overfor kollegaer setter jeg stor pris på et nært samhold, ærlighet, tillit og tilgjengelighet. Et godt arbeidsmiljø er viktig for meg. Overfor kunder er det viktig for meg å holde løfter og levere etter avtale – aller helst bedre enn forventet. Den største bekreftelsen jeg får på at jeg lykkes er at jeg blir trygt anbefalt videre, og at de som har samarbeidet med meg tidligere gjerne gjør det igjen. Min x-faktor for å oppnå det beste resultatet for kundene mine er at jeg har en god kjemi med de fleste og har en god holdning til de avtalene jeg inngår. Jeg har en stor stå-på-vilje og vil alltid gjøre mitt ytterste for å oppnå best mulig resultat. Jeg får gode tilbakemeldinger om at kundene opplever meg som en engasjert og positiv megler som følger dem tett gjennom hele prosessen. Alt handler om respekt og forståelse for hvor viktig et boligsalg faktisk er for folks økonomi og livssituasjon.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en blid, aktiv og sosial type som liker å holde et høyt tempo både på jobb og hjemme. På en perfekt fridag er jeg gjerne aktiv sammen med familien min. Jeg elsker friluftsliv og setter stor pris på en løpetur, sykkeltur eller bare gåtur med fiskestang og kaffebål! På fritiden brukes det mye tid på fotballbanen, da to av mine tre barn er veldig aktive innen fotball. Det å få følge dem opp i sin jakt på suksess på fotballbanen er noe jeg setter veldig høyt.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler – men holder en liten knapp på skiferie.

Gi eller få?

Jeg liker best å gi.

Fine dining eller pizza?

En god pizza slår sjelden feil.

Erfaring og utdanning

Fra 2008 PrivatMegleren Renommè AS

Eiendomsmegler / Partner

2004-2008 Krogsveen avd Grefsen

Meglerassistent/megler

2003-2003 Kystjegerkommandoen

Kystjeger

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92268798

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 26 87 98
eller epost

Hva sies om meg?