Kristoffer M. Zaar Abrahamsen

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Horisont

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren

Eiendomsmegler/Partner

2019-2021 RE/MAX Zaar & Partnere

Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner

2016-2019 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å alltid være tilgjengelig for mine kunder, både selgere og kjøpere. Jeg svarer raskt på henvendelser og stiller strenge krav til kvalitet på min leveranse.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, musikk og fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie og venner, i tillegg til gode kollegaer og tidligere kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en trygg person med begge beina godt plantet på jorda. Som megler er jeg punktlig, ærlig og serviceinnstilt.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en ryddig, profesjonell, lyttende og engasjert meglerkollega. Overfor kundene er jeg opptatt av at salgsprosessen skal være behagelig, slik at de føler at alt går på skinner, og er nøye planlagt og tilpasset akkurat dem. Resultatet skal være bedre enn forventet, aller helst en wow-opplevelse. Jeg engasjerer meg i salget og selger din bolig som det skulle vært min egen. At jeg selv bor på Sagene er en klar fordel.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sosial kar som er glad i god mat og drikke. Jeg elsker å trene og holde meg i form, det gir overskudd for å yte det lille ekstra i jobben. Jeg er også veldig glad i å reise når jeg får mulighet til det.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Pop eller rock?

Rock.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren

Eiendomsmegler/Partner

2019-2021 RE/MAX Zaar & Partnere

Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner

2016-2019 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Jeg har strenge krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder.

Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd igjennom alle delene av vår leveranse.

Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat.

Med mitt team er du garantert i gode hender!

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91157177

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 15 71 77
eller epost

Hva sies om meg?