Kristine Nordli Lindberg

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Eiendomsmeglerfullmektig.

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape tillit og trygghet hos kundene slik at de ikke føler på usikkerhet underveis i salgsprosessen. Målet er at både selger og kjøper skal føle seg godt ivaretatt hele veien.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi i hverdagen er det gode miljøet og kollegaene mine på jobb og fornøyde kunder. Trening og å være sammen med venner på fritiden er også gode kilder til energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det viktigste for meg er familien, venner, kollegaer og kunder som viser med tillitt.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy arbeidskapasitet og ser på meg selv som en tillitsfull, omsorgsfull, utadvendt og positiv person.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en omsorgsfull, utadvendt og arbeidsom person som bidrar mye på kontoret, både faglig og sosialt. Kundene mine ser på meg som tilgjengelig og tillitsfull. Jeg får tilbakemeldinger om at de setter pris på at jeg alltid er tilgjengelig, og at de føler seg trygge med meg som sin megler.

På fritiden

En god fridag for meg er en dag der jeg kan gjøre noe hyggelig sammen med familie eller venner. Da drar vi gjerne ut og spiser en god middag. Ellers liker jeg å slappe av med en fin film, og så elsker jeg å reise.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Begge deler, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Eiendomsmeglerfullmektig.

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95158257

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 15 82 57
eller epost

Hva sies om meg?