Kristine Knudsen

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Hammerfest

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Hammerfest

Eiendomsmegler/partner

2017-2020 Heimdal Eiendomsmegling

Trainee/Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2018 BI Trondheim

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å skape gode relasjoner med fornøyde kunder som anbefaler meg videre. Jeg er også opptatt av struktur og et godt arbeidsmiljø på kontoret.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å omgås positive og blide mennesker. Gode resultater og fornøyde kunder er også en god kilde til energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kollegaene mine, samboeren min, familie og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en omgjengelig, strukturert og energisk person.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en imøtekommende og blid kollega, som fort blir engasjert og som også fort kan bli litt rastløs. På jobben er jeg opptatt av å bidra til en arbeidshverdag preget av samhold, respekt, og et gjensidig ønske om at alle skal gjøre det bra, og ikke minst ha det bra. Det er med på å skape en sunn konkurransekultur. For meg som megler er det viktig å få frem hver bolig sitt fulle potensial, og at kunden sitter igjen med en følelse av at vi sammen har gjort alt vi kan for å oppnå det beste resultatet. At selger skal føle seg ivaretatt og trygg under salgsprosessen er også noe jeg er veldig opptatt av. Jeg vier stor oppmerksomhet til styling av boliger, og legger stor vekt på forberedelser og fremstilling. På den måten skaper jeg gode visningsopplevelser. Jeg får gode tilbakemeldinger om at kundene opplever meg som en engasjert og positiv megler som er flink til å gi tett oppfølging.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en omsorgsfull og ansvarsfull dame som er både strukturert og livlig. En optimal fridag for meg starter med en rolig morgen, etterfulgt av trening eller fjelltur. En lunsj i byen eller en god middag hjemme sammen med samboer, familie eller venner gjør dagen komplett. Ellers er jeg veldig glad i å gå på fjellet om sommeren, og om vinteren er det lite som slår en hyttehelg sammen med samboer og gode venner.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Pop eller rock?

Liker best pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Hammerfest

Eiendomsmegler/partner

2017-2020 Heimdal Eiendomsmegling

Trainee/Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2018 BI Trondheim

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97470179

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 47 01 79
eller epost

Hva sies om meg?