Kristine Hveem Følkner

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Scenario

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Røa

Eiendomsmegler / Partner

2008-2016 Eiendomsmegler/Fagansvarlig Obos Røa

Eiendomsmegler

2006-2008 Eiendomsmegler Exact Frogner

Eiendomsmegler

1997-2006 Eiendomsmegler Exact Tveita

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er personlig engasjement gjennom hele prosessen. Jeg er også opptatt av nøyaktighet og god oppfølging av selger og interessenter.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi av å trene utendørs eller på treningssenter, og tid sammen med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en samvittighetsfull og nøyaktig person som er flink til å bygge relasjoner. Jeg er hardtarbeidende, og alltid opptatt av å yte mitt beste.

På jobb

Kundene mine vil nok beskrive meg som en megler som er flink til å skape tillit, og at jeg er pliktoppfyllende, faglig sterk, erfaren og opptatt av detaljer. Kollegaene mine ville nok lagt til litt barnslig? Det er viktig for meg å arbeide i et hyggelig miljø og å kunne le sammen. Selv om vi alle har jobbet i over 20 år som meglere, er vi aldri utlært faglig. Vi jobber som et team selv om vi har våre egne kunder. Overfor kundene mine er jeg opptatt av å skreddersy salgsprosessen. Det aller viktigste er at kundene er så fornøyd at de kommer tilbake neste gang de skal selge.

Alltid yte mitt beste for å oppnå best resultat for kundene mine. Ønsker bare at jobben jeg gjør gjør kundene mine 100 % fornøyde. Da kommer de tilbake neste gang de skal selge. Noen kunder har jeg fulgt siden jeg startet som megler.

Seriøs, nøye, rådgivende, kontroll på hele salgsprosessen, gjør mitt beste og erfaring.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en snill, sporty og utålmodig dame. En optimal fridag for meg starter med en tur i skog og mark eller på topptur hvis det er vinter. Dagen avsluttes med en god middag sammen med venner og familie. Jeg liker å være aktiv på fritiden. Alene med musikk på øret, eller sammen med venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Må jeg velge så faktisk vinter.

Gi eller få?

Jeg foretrekker å gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Røa

Eiendomsmegler / Partner

2008-2016 Eiendomsmegler/Fagansvarlig Obos Røa

Eiendomsmegler

2006-2008 Eiendomsmegler Exact Frogner

Eiendomsmegler

1997-2006 Eiendomsmegler Exact Tveita

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

2 faste fotografer som jeg alltid kan stole på at de leverer det beste. Stylister som rådgir og styler boligene der det lønner seg. Selvfølgelig det beste verktøyet som vi i Privatmegleren har tilgang til for å levere best resultat.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90606975

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 60 69 75
eller epost

Hva sies om meg?