Kristin D. Killi

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Lillehammer

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2007-2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2005-2007 Oppgjørsansvarlig Arena Eiendom AS

Oppgjørsansvarlig

1998-2005 DnB NOR Eiendom Lillehammer

Oppgjør

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å være nøyaktig, sterk og klar, lyttende og informativ. Alt kan løses, og ingen spørsmål er dumme.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av en god sykkeløkt på landeveissykkel, eller turer på ski og truger om vinteren både hjemme på Brøttum, på Sjusjøen og i Rondane. Min kjernefamilie er viktig for meg, gode venner, og selvfølgelig mine herlige kollegaer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min kjære familie, supre kollegaer og gode venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er nøyaktig og pirkete på detaljer, men også en ærlig, hyggelig og lyttende person.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en kollega full av liv, alltid med en kommentar på lur. Så ville de kanskje lagt til at jeg har gode samarbeidsevner og er faglig sterk etter så mange år i bransjen. Overfor kundene ønsker jeg at leveransen min skal være et minne for livet, med punktlighet, nøyaktighet og god informasjonsflyt hele veien. Jeg opplever at kundene verdsetter min ærlighet, og at jeg kaller en spade for en spade.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en livlig og hyggelig dame, full av påfunn og ideer. Om sommeren liker jeg å finne tid til sol og bading langs Mjøsa, sykkelturer, bærplukking og koselig samvær med familien Om vinteren liker jeg gode skiturer på Høvringen, der vi har hytte. Ellers er jeg glad i strikking, sykling, krimbøker og reiser der jeg kan oppdage ny kultur.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Mye flinkere til å gi enn å få.

Fine dining eller pizza?

Jeg er veldig glad i god mat og nye smaker, det gjelder både fine dining og pizza.

Erfaring og utdanning

2007-2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2005-2007 Oppgjørsansvarlig Arena Eiendom AS

Oppgjørsansvarlig

1998-2005 DnB NOR Eiendom Lillehammer

Oppgjør

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: RGB Media Tor Jensbakken, lokal fotograf som vi har hatt samarbeid med siden 2008.
Styling/rådgivning: Hana, veldig flink med å gi kundene råd før foto samt at hun kan bistå kundene før fotografen kommer samt i den boligen kunden skal overta. Fargevalg og maling er hun god på.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97676331

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 67 63 31
eller epost

Hva sies om meg?