Kjell Olav Bårdseng

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Lillestrøm og Lørenskog

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg mener at noe av det viktigste er å benytte mine 25 års erfaring til å legge en plan for kunden som tar hele prosessen i mål – fra A til Å. Jeg har stor kunnskap om hus og hvordan hus er bygget opp. Denne kunnskapen er til stor nytte for boligselgere og interessenter, noe som igjen gir stor trygghet og igjen øker muligheten for å selge boligen for en høyere pris. Jeg er har også fått ord på meg for å være god i budrundene, noe som også gir gode salgssummer samt at både selger og kjøper føler at ting gikk bra.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å gjøre ting som gir mening, bedring eller glede for andre, og meg selv. Det kan være alt fra å hjelpe kundene mine til et vellykket boligsalg, til å hjelpe «naboenka» med å måke snøen i oppkjørselen hennes. Jeg er også lidenskapelig opptatt av ved, og feller og bearbeider selv ved til eiendommene jeg har. Jeg får også energi av styrketrening.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt er min kone, og ikke minst de tre jentene vi har sammen. Jeg passer på å gi jentene våre muligheter og oppfordre dem til å prøve seg i livet, samtidig som de alltid vet at det er en trygg pappa bak dem uansett hva som skjer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en god selger og som en erfaren, trygg og pålitelig megler.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en trygg – og kanskje litt konservativ – lederskikkelse, som er et forbilde for de andre på kontoret.

Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg er solid og “hel ved”, ærlig, strukturert og flink til å planlegge.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som en aktiv og “handy” person som får mye gjort.

Jeg trives når jeg har noen store trær som skal felles, slik at jeg kan bruke mine ferdigheter og verktøy på en praktisk måte, som på sikt vil kunne gi noe mer igjen som f. eks. ved til bålet eller peisen i fremtiden.

Q&A

Vinter eller sommer?

Som tidligere aktiv alpinist må det bli vinter.

Hus eller leilighet?

Hus, fordi jeg liker å holde på med ting.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Lillestrøm og Lørenskog

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92806346

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 80 63 46
eller epost

Hva sies om meg?