Kim Nordtorp

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Bærum

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Partner

2018-2021 DNB Eiendom Fornebu

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2018 DNB Eiendom Fornebu

Backoffice/visningsassistent

2015-2018 Universitetet i Sør-Øst Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å være en trygg og profesjonell rådgiver for kundene mine, når de tar ett av sine største økonomiske valg i livet.

Hva er det som gir deg energi?

Privat får jeg mye energi av trening og være i fjellet. På jobb får jeg mye energi av mine flotte kollegaer og kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har stor arbeidskapasitet, og et brennende ønske om å levere gode kundeopplevelser.

På jobb

Salg av eiendom er for de fleste av oss den største økonomiske transaksjonen vi gjør i livet. Derfor er det viktig for meg at kunden fra dag én skal føle seg ivaretatt og får tillit til meg som megler. Ved å være serviceinnstilt og alltid tilgjengelig for mine kunder, har jeg et mål om at kunden skal være fornøyd gjennom alle ledd i hele salgsprosessen. Som tidligere toppidrettsutøver i landeveissykling har jeg erfart at gode prestasjoner oppnås gjennom dedikert arbeid over lengre tid. Motivasjonen er den samme i dag – å oppnå best mulig resultater! Jeg har blitt fortalt av kundene mine at de verdsetter min ydmykhet og serviceinnstilling, og det skal jeg fortsette å levere på.

På fritiden

En god fridag for meg betyr å kunne starte dagen med en joggetur med bikkja i Frognerparken, eller en lengre skitur i Nordmarka. Hvis dagen avsluttes med et bedre måltid sammen med familie eller venner, så vil jeg si fridagen min er komplett. Mine lidenskaper i livet har hele tiden vært sykkel og langrenn. Ellers er jeg også lidenskapelig glad i fjellet, med toppturer både sommer og vinter.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Skiferie, jeg har for mye energi til å bare ligge stille på en strand.

Gi eller få?

Det er en større lykke å gi, enn å få.

Fine dining eller pizza?

Sykkelkarrieren førte meg til Italia, derfor har jeg et stort hjerte for pizza!

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Partner

2018-2021 DNB Eiendom Fornebu

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2018 DNB Eiendom Fornebu

Backoffice/visningsassistent

2015-2018 Universitetet i Sør-Øst Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93855117

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 85 51 17
eller epost

Hva sies om meg?