Kim André Krabbe

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2007-2024 Privatmegleren Panorama

Solgt over 1000 boliger i bydel Nordstrand

1989-1990 Eik lærehøyskole

Spesialpedagogikk

1981-1984 Telemark Landbrukskole

Skogagronom

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Min aller viktigste oppgave som megler er å skape trygghet både for kjøper og selger.

Hva er det som gir deg energi?

God kaffe og et friskt morgenbad gir meg energi. En seiltur forlenger livet, det samme gjør en fin tur på Harleyen min.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min, gode venner og kollegaene på jobben er de viktigste relasjonene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Egenskapene som beskriver meg som megler best er at jeg er erfaren i high-end markedet og er god til å skape trygghet.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer beskriver meg som en erfaren og tillitsvekkende megler med pondus.

Det er viktig for meg med gjensidig tillit også overfor kollegaer.

Overfor kunder er det viktig at jeg tilfredsstiller de forventningene som blir satt.

Min x-faktor er nok min brede erfaring. Jeg har bakgrunn både innen landbruk og pedagogikk, noe som er en stor fordel for meg. Å ha en jordnær og jovial tilnærming til meglerrollen gjør at kunden føler seg trygg, og jeg opplever å få stor tillit. Dessuten er jeg lommekjent i nærområdet jeg selger i – både til sjøs og på motorsykkel.

Egenskapene kundene verdsetter mest hos meg er nok nettopp at jeg skaper trygghet på visning og er lokalkjent. Jeg kjenner til hvert minste lille hull i veien.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som hel ved – en de alltid kan regne med og stole på. Jeg tror de også vil si at jeg er rettferdig og raus.

En optimal fridag inneholder god kaffe, morgenbad og en deilig seiltur. Gjerne også en deilig langtur med mange svinger på Harleyen min.

Jeg kombinerer min lidenskap for Harley med jobben når det er sommer og fint vær.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Gi eller få?

Gi

Jeans eller dress/drakt?

Jeans

Erfaring og utdanning

2007-2024 Privatmegleren Panorama

Solgt over 1000 boliger i bydel Nordstrand

1989-1990 Eik lærehøyskole

Spesialpedagogikk

1981-1984 Telemark Landbrukskole

Skogagronom

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Fotograf: Zovenfra
Stylist: Decore

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

46685555

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 46 68 55 55
eller epost

Hva sies om meg?