Kenneth Doksheim

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Tønsberg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler / Partner

2001-2007 Estate Forum Eiendomsmegling AS, Tønsberg

Eiendomsmegler / Daglig Leder

1998-2001 Notar Vestfold

Megler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For å oppnå høy kundetilfredshet er det viktig med gode kommunikasjonsevner og fokus på detaljer. Med meg som eiendomsmegler vil du oppleve at din livsinvestering er i trygge hender.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være sammen med familien min og generelt ha mange gode folk rundt meg. Å være aktiv som fotballtrener for barn og ungdom i lokalmiljøet gir meg også påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien, hunden Balder og selvfølgelig kundene som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en jordnær, blid og utadvendt kar. Jeg har lang erfaring som gir meg trygghet i arbeidet.

På jobb

Jeg tror de på jobb ser på meg som en blid og utadvendt kollega som har empati for folk rundt meg. Jeg legger vekt på å være tett på både kunder og kjøpere, og det er viktig for meg at kundene opplever en trygg og proff leveranse av mine tjenester.

Jeg får gode tilbakemeldinger på at de verdsetter min ærlighet og lange erfaring.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som lojal, ærlig, snill og arbeidsom.

En god fridag for meg tilbringer jeg helst hjemme med familien eller på en god fotballkamp med junior.

Jeg liker å jobbe med ungdommene i lokalfotballen. En sjelden gang rekker jeg en runde på golfbanen.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg foretrekker badeferie.

Hus eller leilighet?

Hus.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler / Partner

2001-2007 Estate Forum Eiendomsmegling AS, Tønsberg

Eiendomsmegler / Daglig Leder

1998-2001 Notar Vestfold

Megler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91241500

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 24 15 00
eller epost

Hva sies om meg?