Kennet Hessvik

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Park

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2004-2007 Oslo

Deal Eiendom

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å oppnå best mulig pris for mine boligselgere. Jeg legger vekt på å alltid være tilgjengelig for både selgere og kjøpere på mobil og mail.

Hva er det som gir deg energi?

Trening og familie er det som gir meg energi i hverdagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er familie og venner, kunder, gode kolleger og hunden min, Gangster.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er arbeidsom, og alltid tilgjengelig for mine selgere og kjøpere.

På jobb

Kolleger og venner beskriver meg som hyggelig imøtekommende, arbeidsom og alltid tilgjengelig.

I jobben min er jeg opptatt av å ha en klar strategi for hver enkelt bolig, fordi jeg opplever at alle boliger er unike og lever sitt eget liv. Jeg liker å bruke en interiørdesigner som går gjennom boligen og gir sine anbefalinger før vi tar bilder. Min erfaring gjør at jeg har blitt veldig god på å se muligheter i boliger for å oppnå et godt resultat.

På fritiden

Fritiden min bruker jeg på å være sammen med gode venner, og ikke minst på å trene. Jeg trener hver dag før jeg går på jobb.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer og fotball.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Park

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2004-2007 Oslo

Deal Eiendom

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47811016

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 81 10 16
eller epost

Hva sies om meg?