Ken Døhli

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2014-2024 DNB Eiendom

Diverse lederroller samt Eiendomsmegler

2010-2014 Eiendomsmegler1

Regionssjef / Eiendomsmegler

1999-2010 DNB Eiendom

Eiendomsmegler / Daglig leder avd. Lørenskog Flere år en av selskapets mestselgende eiendomsmeglere, dvs blant topp 3 i Norge i DNB Eiendom.

1996-1997 BI

Bachelorstudiet

1994-1996 BI

Eiendomsmeglerstudiet

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler med over 25 års erfaring er mitt mål å sikre en smidig og lønnsom bolighandel for mine kunder. Kundeservice er ikke bare en del av jobben min – det er en holdning. Å skape tillit og bygge gode relasjoner med mine kunder er avgjørende for suksess som eiendomsmegler. Det handler om å skape verdi for boligselgere gjennom hardt arbeid, strategisk tenkning og profesjonell gjennomføring.

Hva er det som gir deg energi?

Å se konkrete resultater av innsatsen min, som et vellykket boligsalg eller en fornøyd kunde, gir meg energi til å fortsette å yte mitt beste. Familien og samværet med gode kollegaer er også viktige kilder til motivasjon og inspirasjon i mitt arbeid.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

I mitt arbeid med kunder prioriterer jeg empati og lytting, for å virkelig forstå deres behov og ønsker, noe som er fundamentalt for å bygge tillit. Jeg opptrer alltid profesjonelt og respektfullt, og sørger for å være tilgjengelig og responsiv. Ærlighet og klarhet i kommunikasjonen er nøkkelen, og jeg følger opp hver kunde for å sikre langvarige relasjoner og tilfredshet. Tilpasning til hver enkelt kundes unike behov er essensielt, og jeg streber etter å skape ekstra verdi gjennom personlig engasjement og innsats.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, har sterk kremmerteft og dyp forståelse av boligmarkedet som tillater meg å gi kundene mine de beste rådene. Jeg er brennende engasjert i yrket mitt, og det å hjelpe kunder med å realisere sine boligdrømmer gir meg stor motivasjon.

På jobb

Jeg beskrives ofte som strukturert og dedikert, med en sterk arbeidsmoral. Min brede erfaring innenfor eiendomsmegling gjør at jeg kan tilby innsikt og løsninger som er skreddersydd for hver kundes unike behov. Jeg er kjent for å være hardtarbeidende, og alltid på jakt etter den beste strategien for å maksimere verdi for både kunder og kollegaer. Overfor kollegaer er respekt for hverandre og å kommunisere klart og effektivt det viktigste. Pålitelighet og ansvarsfullhet er også essensielt for å få et velfungerende team. Videre er det viktig med en vilje til samarbeid og tilpasning, for å sikre at teamet kan møte utfordringer og oppnå felles mål. Jeg mener en positiv holdning og et godt arbeidsmiljø er avgjørende for et produktivt og hyggelig samarbeid. Overfor kunder er det min prioritet å levere tjenester av høyeste kvalitet. Jeg legger stor vekt på pålitelighet, effektivitet og detaljer i mitt arbeid. For meg er det viktig at kundene føler seg verdsatt og trygge på at deres behov blir møtt med ekspertise og omsorg. Jeg streber etter å bygge sterke relasjoner basert på gjensidig tillit og åpen kommunikasjon. Mitt mål er å overgå forventningene ved hver leveranse, og sikre at hver kundeopplevelse er enestående. Min x-faktor ligger i evnen til å forstå kundens unike behov og skape en personlig tilknytning. Dette oppnås gjennom grundig markedsanalyse, effektiv markedsføring og forhandlingsferdigheter som sikrer de beste vilkårene for kunden. Egenskapene jeg tror kunder setter størst pris på ved meg er integritet, pålitelighet og grundighet. Mine kunder verdsetter min evne til å lytte og forstå deres unike behov. Jeg er kjent for min markedsinnsikt, noe som sikrer en smidig og vellykket salgsprosess.

På fritiden

Jeg tror mine venner og familie beskriver meg som arbeidsom, pliktoppfyllende og strukturert - egenskaper som jeg mener er essensielle for å lykkes i denne bransjen. Som en kremmer i hjertet, er jeg alltid på utkikk etter de beste mulighetene for mine kunder. En optimal fridag for meg ville være å tilbringe kvalitetstid med familien, enten det er en rolig dag ute på fjorden eller en aktiv dag i fjellheimen med ski på beina. Det er disse øyeblikkene som gir energi og inspirasjon i hverdagen. Jeg er en eiendomsmegler med bensin i blodet og salg i hjertet. Når jeg ikke er opptatt med å finne drømmehjem til kundene mine, finner du meg bak rattet på en bil, båt eller motorsykkel. Min lidenskap for motorer gir meg et ekstra gir i salgsarbeidet.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer på fjorden.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Jeans eller dress/drakt?

Dress.

Erfaring og utdanning

2014-2024 DNB Eiendom

Diverse lederroller samt Eiendomsmegler

2010-2014 Eiendomsmegler1

Regionssjef / Eiendomsmegler

1999-2010 DNB Eiendom

Eiendomsmegler / Daglig leder avd. Lørenskog Flere år en av selskapets mestselgende eiendomsmeglere, dvs blant topp 3 i Norge i DNB Eiendom.

1996-1997 BI

Bachelorstudiet

1994-1996 BI

Eiendomsmeglerstudiet

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91648855

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 64 88 55
eller epost

Hva sies om meg?