Kathrine Pettersen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler / Partner

2007-2010 Trondheim

Handelshøyskolen BI

2006-2007 Trondheim

Psykologi ved NTNU

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste er tiden jeg legger ned i hvert enkelt oppdrag. Jeg er tilgjengelig og følger nøye opp det som kan være en stressende situasjon, slik at prosessen blir god og trygg for både selger og kjøper.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å møte andre mennesker, opplevelsen av å kunne hjelpe noen, mestringsfølelse og fornøyde kunder. Og ikke minst sol.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er mine viktigste relasjoner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg tror den egenskapen som beskriver meg aller best er at jeg er hjelpsom.

På jobb

Som megler er jeg veldig opptatt av at kundene skal få en trygg og fin boligreise sammen med meg.

For å få til det mener jeg det er viktig å kunne lytte til oppdragsgiveren og lese situasjonen.

Kundene mine forteller at de opplever meg som ryddig, ærlig, tilgjengelig og engasjert.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en glad og omsorgsfull person, men også kanskje litt streng og veldig effektiv.

En perfekt fridag for meg begynner med en lang frokost med kaffe. Senere sitter jeg gjerne ute i sola med mennesker jeg er glad i, spiser en god middag hjemme og avslutter med film og smågodt.

Q&A

Vinter eller sommer?

Vinter er best.

Film eller dokumentar?

Film.

Pop eller rock?

Det må bli pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler / Partner

2007-2010 Trondheim

Handelshøyskolen BI

2006-2007 Trondheim

Psykologi ved NTNU

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41412556

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 41 25 56
eller epost

Hva sies om meg?