Karoline Selvåg

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler

2016-2018 UiS

Bachelor i Økonomi og Administrasjon

2014-2016 BI Stavanger

Bachelor i Eiendomsmegling, Jus og Økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er at kundene føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å tilbringe tid utendørs, være sammen med gode venner, trening og det å oppnå gode resultater.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kjæreste, familie, venner og kollegaere er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er positiv, omgjengelig, trygg, tålmodig og fleksibel.

På jobb

Kollegaer og venner vil nok beskrive meg som en engasjert og behagelig person som ønsker å gjøre det beste for kundene mine. I arbeidshverdagen er noe av det viktigste for meg at vi som jobber sammen støtter, motiverer og engasjerer hverandre.

Jeg tror kundene setter pris på tålmodigheten min, kunnskapen, den gode servicen de får, min tilpasningsevne og entusiasme.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som snill og morsom, en god lytter, og som en pålitelig og ivrig person. En optimal fridag ville jeg startet med en treningsøkt, etterfulgt av en lang og god frokost. Deretter ville jeg tatt med kjæresten på spa hvor vi kobler helt av fra hverdagens mas. Vi avslutter dagen med en god middag sammen med venner og tar oss et glass på en av byens takterrasser. Jeg er også veldig glad i å reise.

Q&A

Vinter eller sommer?

Liker sommer best.

Gi eller få?

Alltid gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler

2016-2018 UiS

Bachelor i Økonomi og Administrasjon

2014-2016 BI Stavanger

Bachelor i Eiendomsmegling, Jus og Økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Stylist: svært dyktige Boas Rogne ved Detalj
Fotograf: H5 (her bruker jeg flere)
Takstmann: Daniel Martens

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48039214

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 03 92 14
eller epost

Hva sies om meg?